Netflix Daily

Netflix Daily: Deze aflevering Kaleidoscope moet als laatste; Ginny & Georgia recap

Bij Kaleidoscope kun je zelf de volgorde bepalen, toch is het wel raadzaam om te eindigen met de ‘witte aflevering’. Ginny & Georgia keren deze week terug, tijd voor een recap

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Bij Kaleidoscope moet je met witte aflevering eindigen

Kaleidoscope is een zeer bijzondere serie. Je kunt namelijk zelf bepalen in welke volgorde je de aflevering kijkt. De episodes hebben dan ook geen nummer, maar kleuren. En iedere aflevering vertelt het verhaal van één jaar. De maker heeft wel één advies gegeven. Je kunt het beste de witte aflevering als laatste kijken, want dit is de overval zelf. Wil je het verhaal in chronologische volgorde kijken? Dan moet je gaan voor paars, groen, geel, oranje, blauw, wit, rood en roze.

Ginny & Georgia: de recap

Donderdag is het zover. Het tweede seizoen van Ginny & Georgia zal op Netflix verschijnen. Het is eindelijk weer zover na erg lang wachten. Tijd dus om je geheugen even op te frissen en daarvoor is er nu een recap verschenen van seizoen 1.

Dit is het waargebeurde verhaal van Kaleidoscope

De Netflix-serie Kaleidoscope is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Al klinkt dat misschien ietwat té duur, want de link tussen het waargebeurde verhaal en de gebeurtenissen in de interactieve show is… flinterdun. Dit is het waargebeurde verhaal achter Kaleidscope.

Lees alles over Kaleidoscope

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels op Netflix van december

De stemmen zijn geteld en de vijf winnaars van december zijn bekend. Jullie hebben de afgelopen dagen gestemd op onze site voor de favorieten in de categorieën beste nieuwe serie, beste nieuwe seizoen, beste film, beste docu en beste non-scripted titel. Hieronder de vijf winnaars en alle podiumklanten!

Lees alles over jullie favorieten

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?