Netflix Daily

Netflix Daily: BAFTA Awards voor Netflix, titel The 100 prequel bekend?

The 100 seizoen 7

Netflix heeft twee BAFTA Awards gewonnen, maar The Irishman kwam uit de bus als grote verliezer. Tegelijkertijd lijkt de prequel van The 100 een naam gekregen te hebben.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Twee BAFTA Awards voor Netflix, The Irishman grote verliezer

Netflix heeft twee BAFTA Awards in de wacht gesleept. De streamingdienst was voor meerdere prijzen genomineerd, maar zag hoe The Irishman werd afgetroefd door 1917. Wel werd Klaus benoemd tot de beste geanimeerde film en mocht Laura Dern van Marriage Story rekenen op een prijs voor beste bijrol.

Heeft Prequel The 100 naam te pakken?

Het einde van The 100 is in zicht, maar de serie krijgt mogelijk wel nog een prequel. Een eerste pilotaflevering daarvan zit al verwerkt in het slotseizoen van de hoofdserie. Inmiddels weten we mogelijk ook meer over de titel die de spin-off krijgt. TVLine weet te melden dat de spin-off momenteel Anaconda heet, al is het mogelijk dat die naam nog verandert. In de prequel zien we hoe de mensen op aarde een nieuw bestaan opbouwden na de nucleaire ramp.

‘Vierde en vijfde seizoen voor Élite met gloednieuwe cast’

Het wachten op Élite seizoen 3 is in volle gang nu we weten dat het seizoen in maart verschijnt. Inmiddels is er echter ook ander nieuws naar buiten gekomen over de Spaanse serie. De Spaanse site Bluper meldt namelijk dat er een vierde en vijfde seizoen zijn besteld. Daarin maken we kennis met een gloednieuwe cast.

Lees alles over Élite

Soundtrack na één seizoen gecanceld

Netflix heeft besloten om Soundtrack na één seizoen stop te zetten. Het eerste seizoen verscheen op 18 december, maar de knoop is nu al doorgehakt door de streamingdienst zodat de musical dramaserie is gecanceld.

Lees alles over Soundtrack

Het nieuwe aanbod van gisteren:

In The Heart of the Sea Actie 2015 6.9

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag