Bridgerton Netflix Daily

Netflix Daily: Bridgerton monsterhit dankzij slecht ingepakte vakantiekoffer

Bridgeron is binnen no time uitgegroeid tot een monsterhit op Netflix, maar het had niet veel gescheeld of de populaire serie was nooit verschenen. Daarnaast is er een nieuwe film met Amy Poehler onderweg naar Netflix. De trailer is inmiddels gelanceerd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Om deze reden werd Bridgerton een Netflix-serie

Het had niet veel gescheeld of Bridgerton was nooit een serie geworden op Netflix. Julia Quinn, de schrijfster van de boeken, sprak erover. “Hoe ik het begrijp, raakten de boeken van Shonda op tijdens een vakantie en kwam ze er toen één van mij tegen. Het is gek om te denken dat mijn leven voor altijd is veranderd omdat Shonda niet genoeg leesmateriaal meenam voor vakantie. Maar dat is wel wat er gebeurde.”

Netflix lanceert officiële trailer van Amy Poehler’s film Moxie

Amy Poehler keert binnenkort terug op Netflix met een gloednieuwe film. De streamingdienst heeft nu de eerste beelden gelanceerd van Moxie. We volgen een meisje van zestien die het gehad heeft met de seksistische, ongezonde status quo op haar school. Ze besluit anoniem het één en ander te publiceren om een coming-of-age-revolutie in gang te zetten.

Lupin seizoen 2 nu ook in de maak: “Behalve als het helemaal mis gaat…”

Lupin is voorlopig dé monsterhit van 2021 en Netflix gaat de Franse serie met Omar Sy in de hoofdrol dan ook niet zomaar voorbij laten gaan. In de zomer verschijnt het tweede deel van seizoen 1, ondertussen wordt er al gewerkt aan een tweede seizoen.

Lees alles over Lupin

Verwijderalarm: Fast & Furious crasht en Nederlandse films sneuvelen

Het Netflix Verwijderalarm is dit keer vooral gevuld met films en kinderseries. Er staat voor eind februari wel één geliefde serie op de lijst, namelijk Weissensee. Hiervan wordt van de drie seizoenen afscheid genomen op 28 februari.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Tiffany Haddish Presents: They Ready (2 seizoenen) Stand-up 2021 2021-02-02
Snowpiercer (1 seizoen + S02E02) Sci-Fi 2021 6.5 2021-02-02
Mighty Express (2 seizoenen) Kinderen 2021 2021-02-02
Kid Cosmic (1 seizoen) Kinderen 2021 2021-02-02

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?