Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix bestelt gangster drama ‘Brothers Sun’, One Piece productie gestart

Netflix heeft een nieuwe gangster dramaserie besteld. Binnenkort kunnen we op Netflix aan de slag met acht afleveringen van The Brothers Sun. Ondertussen is ook de productie gestart van de live-action serie van One Piece.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix bestelt gangster drama Brothers Sun

Netflix heeft een nieuwe gangster dramaserie besteld genaamd The Brothers Sun. De serie wordt gemaakt door Brad Falchuk en Byron Wu, zo heeft Variety ontdekt. Van de serie zijn meteen acht afleveringen besteld. De serie volgt een Taipei gangster genaamd Charles Sun die bekendstaat als een meedogenloze moordenaar. Maar wanneer zijn vader wordt neergeschoten door een mysterieuze huurmoordenaar, moet Charles naar Los Angeles gaan om zijn moeder en volkomen onbewuste jongere broer Bruce te beschermen.

Productie One Piece van start gegaan

De productie van de live-action serie van One Piece is officieel van start gegaan. Fans van One Piece hebben daar liefst twee jaar op moeten wachten sinds de aankondiging van de serie. Met onderstaande beelden werd duidelijk dat de productie gestart is.

Élite presenteert vijf nieuwe studenten voor seizoen 6

Het verhaal van Élite is nog lang niet ten einde. Al in oktober werd duidelijk dat Élite vernieuwd was voor een zesde seizoen en nu is duidelijk geworden dat de productie daarvan van start is gegaan. We maken nu dan ook kennis met vijf nieuwe gezichten voor het zesde seizoen van de Spaanse serie.

Lees alles over Élite

Brady raakte rol bijna kwijt door Virgin River

Benjamin Hollingworth is bekend als Brady in Virgin River. Zijn carrière is echter meer dan dat en vorig jaar slaagde hij erin om een nieuwe grote rol in de wacht te slepen. Het had echter niet veel gescheeld of Hollingworth had de rol misgelopen door zijn rol in Virgin River. Dat vertelt hij in een exclusief gesprek met Cool America.

Lees alles over Virgin River

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Snowpiercer (2 seizoenen + S03E02) Sci-Fi 2022 6.5 2022-02-02
Oscuro Deseo (2 seizoenen) Thriller 2022 6.5 2022-02-02
MeatEater (4 seizoenen) Docu 2021 7.9 2022-02-02
The Tinder Swindler Docu 2022 2022-02-02
Knowing Sci-Fi 2009 6.2 2022-02-02

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?