Netflix Daily

Netflix Daily: Komediedrama Faraway in aantocht en opvolger Red Dot

De komende maand kunnen we uitkijken naar Faraway, een heerlijke komische dramafilm aan de Kroatische kust. Red Dot krijgt een opvolger, want de makers zijn bezig met een nieuwe thriller: The Conference.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Faraway komt in maart op Netflix

In maart kunnen we gaan zitten voor de komische dramafilm Faraway, waar Netflix nu alvast de trailer van heeft gelanceerd. Het draait in Faraway om Zeynep Altin. Ze krijgt veel voor haar kiezen en na de dood van haar moeder besluit ze te vertrekken naar een Kroatisch eiland. Daar heeft haar moeder lang geleden een huis gekocht waar ze tot rust wil komen, alleen daar treft ze Josip aan. Want hij woont nog steeds op het landgoed.

The Conference als opvolger van thriller Red Dot

In 2021 was Red Dot een succesvolle thriller uit Scandinavië. Een stel maakt een skitocht, maar moet in de meedogenloze wildernis vluchten voor hun leven voor een onbekende schutter. Waarbij hun eigen verleden een belangrijke rol blijkt te spelen. De makers komen nu met een nieuwe film: The Conference. Ditmaal is er een teambuilding voor gemeentewerkers, maar dat wordt een ware nachtmerrie. Want eerst zijn er beschuldigingen en vervolgens worden de deelnemers één voor één gestalkt en vermoord. Een trailer en releasedatum laat nog op zich wachten.

6 dingen die we graag zien gebeuren in Wednesday seizoen 2

Het tweede seizoen van Wednesday is officieel in productie. Daarin zullen we terugkeren naar Nevermore, wat veel verhaallijnen opent. Maar wat willen we graag zien in Wednesday seizoen 2? Dit zijn 6 belangrijke verhaallijn die The Addams Family recht doen.

Lees alles over Wednesday

Britse horror! The Strays komt in februari op Netflix

In februari kunnen we gaan zitten voor The Strays. Deze Britse horrorfilm met Ashley Madekwe heeft alvast een angstaanjagende trailer. Want het gaat niet al te best met haar personage…

Lees alles over The Strays

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Interest of Love (1 seizoen) Romance 2022 7.2 2023-02-02
Make My Day (1 seizoen) Anime 2023 2023-02-02
On My Block: Freeridge Komedie 2023 2023-02-02
I Will be Your Bloom (1 seizoen) Muziek 2022 2023-02-02

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?