Netflix Daily

Netflix Daily: Verstappen baalt van Formula 1: Drive to Survive, teaser The Eddy

Max Verstappen is niet blij met hoe hij neer wordt gezet in de documentaire Formula 1: Drive to Survive. Daarnaast is er een teaser verschenen van The Eddy, een serie afkomstig van de regisseur van La La Land.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Max Verstappen baalt van Formula 1: Drive to Survive

Terwijl heel Nederland reikhalzend heeft uitgekeken naar het nieuwe seizoen van Formula 1: Drive to Survive, is Max Verstappen niet blij met de documentaire. Hij liet tegenover ABtalks weten niet blij te zijn met hoe hij is neergezet. “Ik denk niet dat dit echt is hoe ik ben. Het probleem is dat ze je altijd zullen neerzetten zoals ze willen. Het is een serie, wat je ook zegt, ze zullen proberen je roekeloos te laten lijken of je proberen neer te zetten wat past in het verhaal van de serie.”

Verstappen heeft alleen nog maar het eerste seizoen gezien. “De serie draait helemaal om opwinding en het moet opwindend zijn, dus ze positioneren jou op de manier die past bij de aflevering. Je bent geïnterviewd en ze gebruiken de woorden ook onder verschillende omstandigheden, dus het past nooit echt. Dat heb ik nooit echt leuk gevonden. Ik heb liever gewoon een één-op-één interview met de persoon die me wil leren kennen.”

Teaser The Eddy verschenen van La La Land-regisseur

Netflix heeft de teaser gelanceerd van The Eddy. De jazz serie is afkomstig van Damien Chazelle, de regisseur van La La Land. In acht afleveringen worden we meegenomen naar de levendige multiculturele wijken van Parijs. Daar volgen we Elliot Udo die erachter komt dat de mede-eigenaar van The Eddy zich met shady zaakjes bezighoudt die grote gevolgen hebben. De serie verschijnt op 8 mei op Netflix.

Trailer Elite seizoen 3 verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van het derde seizoen van Elite gelanceerd. Nadat eerder al de releasedatum van het derde seizoen bekend werd gemaakt, hebben we nu ook alvast een beeld van wat we mogen verwachten van het nieuwe seizoen. Daarin speelt Polo een belangrijke rol.

Lees alles over Elite

Zes nieuwe castleden voor Virgin River seizoen 2

Het tweede seizoen van Virgin River is één van de series waar het meest naar uit wordt gekeken. Het goede nieuws is dat de opnames al zijn afgerond en daardoor zijn er nu ook heel wat nieuwe gezichten bekendgemaakt.

Lees alles over Virgin River

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?