Netflix Daily

Netflix Daily: Kevin Hart in Me Time, figureren in Netflix-film?

Kevin Hart vertolkt de hoofdrol in een nieuwe komediefilm van Netflix. Een releasedatum voor de nieuwe komedie Me Time is nog niet bekend. Daarnaast is het vanaf nu mogelijk om te figureren in een Netflix-film. Is dat altijd al je droom geweest? Lees dan snel verder.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Kevin Hart in nieuwe Netflix-film Me Time

Kevin Hart heeft de hoofdrol te pakken in een nieuwe komediefilm genaamd Me Time. In de film vertolkt hij de rol van een huisvader die voor het eerst sinds lange tijd weer eens wat tijd voor zichzelf heeft als zijn gezin even niet thuis is. Nu hij even niets te doen heeft, zoekt hij contact met een vriend van vroeger. De twee komen in een doldwaas weekend terecht dat het leven van Hart volledig op z’n kop zet. De opnames gaan later dit jaar van start.

Figureren in Netflix-film Anne+?

Heb jij altijd al eens willen figureren in een Netflix-film? Dan is dit jouw kans. De makers van Anne+ zoeken namelijk figuranten voor de film die eind september in de bioscopen komt en later ook op Netflix wordt gelanceerd. De figurantenoproep staat open voor iedereen, zo valt te lezen bij de post. Aanmelden kan via dit Google-formulier.

Spin-off Stanger Things én Enola Holmes 2 in aantocht

Milly Bobby Brown heeft een nieuw contract getekend bij Netflix. De upcoming actrice brak door als Eleven in Stranger Things en maakt nu ook naam als Enola Holmes in de gelijknamige film. Met het nieuwe contract lijkt er meer in het verschiet, zoals een eigen spin-off voor Eleven.

Lees alles over de spin-off

David Fincher maakt huurmoordenaar-film voor Netflix: The Killer

David Fincher is na Mank aan een nieuw filmproject begonnen voor Netflix met als titel The Killer. Het zal draaien om een huurmoordenaar, een releasedatum voor de film van de maker van onder meer Se7en en Fight Club is nog niet bekend. Met een hoofdrolspeler wordt gesproken.

Lees alles over The Killer

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Word Party (5 seizoenen) Kinderen 2016 2021-03-02
Hurricane Docu 2015 7.0 2021-03-02

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?