Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix organiseert F1 examen, Fins gamebedrijf overgenomen

Netflix organiseert een F1 examen op Zandvoort. Dat doet de streamingdienst ter ere van de release van het tweede seizoen van Formula 1: Drive to Survive. Ondertussen blijkt dat de streamingdienst een Fins gamebedrijf heeft overgehouden.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix organiseert F1 examen met prijzen

Op 11 maart verschijnt het nieuwe seizoen van Formula 1: Drive to Survive op Netflix. Ter ere daarvan organiseert Netflix nu een landelijk examen. Nieuwkomers en trouwe fans worden op social media vragen gesteld waarmee hun kennis over de regels van Formule 1 wordt getest. Deelnemers kunnen zich vervolgens opgeven voor het nationaal Formule 1 examen, een unieke Drive to Survive experience, op Circuit Zandvoort waar ze onder begeleiding van Robert Doornbos en Shelly Sterk in de wereld van F1 stappen. Deelnemen kan via social media of via F1examen.nl.

Netflix neemt Fins gamebedrijf over

Dat Netflix zich meer wil richten op games is allang geen verrassing meer. Het bedrijf heeft nu het Finse gamebedrijf Next Games overgenomen. Met de overname zou zo’n 65 miljoen dollar gemoeid gaan. Next Games was eerder al verantwoordelijk voor onder meer Stranger Things Puzzle Tales en mobiele games over The Walking Dead.

Opnames Lupin hervat na heftige overval en diefstal

Voor Omar Sy is deze week even weinig te lachen als zijn alterego Assane Diop. Er heeft namelijk een brute overval plaatsgevonden op de set van Lupin. Een dag nadat er ook al een diefstal plaats vond op de set van The Crown.

Lees alles over Lupin

Virgin River-actrice had grote twijfels: “Ik wist niet of ik het kon”

Stacey Farber vertolkt in Virgin River de rol van Tara, de oudste dochter van Lilly. Alhoewel ze zelf wel eens twijfelde of ze de rol goed kon vervullen, hebben veel fans haar in het hart gesloten. Toch heeft ze veel stress gehad toen ze te horen kreeg wat haar rol voor het derde seizoen van de serie zou worden. Zo overleed Lilly in Virgin River seizoen 3. Tara bleef achter om op de boerderij en haar jongere zusje te passen.

Lees alles over Virgin River

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?