Netflix Daily

Netflix Daily: Cast Drake-serie bekend, The 100 krijgt mogelijk spin-off

Cast voor Drake-serie bekend, The 100 krijgt mogelijk een spin-off en Netflix annuleert een serie. Daarnaast krijgen The Umbrella Academy en Undercover een vervolg en is de reden bekend van het plotselinge verdwijnen van Springvloed seizoen 2.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix onthult cast voor Drake-serie Top Boy seizoen 3

Netflix heeft de cast onthuld voor het derde seizoen van Top Boy. Vorig jaar werd al bekend dat Drake met de serie aan de slag zou gaan en kondigde hij een derde seizoen aan. Micheal Ward (The A List), Lisa Dwan (Trust), Jasmine Jobson (Lie Low), Kadeem Ramsay (Sex Education), Saffron Hocking (London Kills), Kola Bokinni (Black Mirror) en Hope Ikpoku hebben onder meer een rol te pakken, net als de artiesten Simbi Ajikaweo ‘Little Simz’ en David Omoregie ‘Dave’. Daarnaast keren Ashley Walters en Kane Robinson terug.

The 100 spin-off in aantocht?

Door de samenwerking van Netflix met The CW kunnen we in Nederland kijken naar vijf seizoenen van The 100. Mogelijk gaat The CW binnenkort echter ook aan de slag met een spin-off van de populaire serie. “We werken misschien ergens aan. Maar ik kan er niet over praten. Ik kom waarschijnlijk al in de problemen door dit gezegd te hebben”, vertelde showrunner Jason Rothenberg over een mogelijke spin-off.

Lees alles over The 100 spin-off

Netflix cancelt The Curious Creations of Christine McConnell

The Curious Creations of Christine McConnell keert niet meer terug bij Netflix. De streamingdienst heeft besloten geen tweede seizoen te bestellen van de serie. In de Netflix Original zagen we hoe de getalenteerde bakker en kunstenares Christine McConnell haar huis vulde met spookachtige lekkernijen, enge decoraties en bijzonder ongepaste wezens.

Umbrella Academy seizoen 2 officieel aangekondigd

Netflix heeft officieel het tweede seizoen van The Umbrella Academy aangekondigd. Al langer gingen er geruchten rond over een vervolg en nu is daar eindelijk duidelijkheid over gekomen. De superheldenserie keert zeer waarschijnlijk in 2020 terug.

Lees alles over Umbrella Academy seizoen 2

Undercover vernieuwd voor tweede seizoen

Alhoewel het eerste seizoen nog niet eens in Nederland te bekijken is, is al duidelijk geworden dat Undercover een tweede seizoen krijgt. De opnames voor seizoen 2 zijn al van start gegaan, zo liet hoofdrolspeler Tom Waes al weten.

Lees alles over Undercover seizoen 2

Springvloed seizoen 2 door technische problemen van Netflix

Springvloed seizoen 2 werd op maandag even aan het aanbod toegevoegd, maar een dag later waren de nieuwe afleveringen alweer verdwenen van de streamingdienst. Navraag heeft geleerd dat dat alles te maken heeft met een technisch probleem.

Lees alles over Springvloed seizoen 2

Nieuwe zwartkomische serie Dead to Me onderweg naar Netflix

Netflix heeft een gloednieuwe zwartkomische serie aangekondigd. Christina Applegate en Linda Cardellini hebben de hoofdrol in de nieuwe serie genaamd Dead to Me, waarbij Jen en Judy een onwaarschijnlijke vriendschap ontwikkelen. Vanaf 3 mei zijn de tien afleveringen te zien bij Netflix.

Lees alles over Dead to Me

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Shadowhunters (2 seizoenen + S03E16) Drama 2018 6.5
Supergirl (3 seizoenen + S04E17) Actie 2019 6.4
DC Legends of Tomorrow (3 seizoenen + S04E09) Actie 2016 7.0
Kevin Hart: Irresponsible Stand-up 2019
Cube Horror 1997 7.3
Gladiator Actie 2000 8.5
Troy Actie 2004 7.2

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?