Netflix Daily

Netflix Daily: Trailer nieuwe romcom verschenen, eerste beelden Hollywood

Netflix heeft de officiële trailer van de nieuwe romantische komediefilm Love Wedding Repeat gelanceerd. Daarnaast zijn de eerste beelden verschenen van Hollywood, de nieuwe serie van Ryan Murphy voor Netflix. Eerder verscheen The Politician al.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix lanceert trailer Love Wedding Repeat

Romantische komediefilms doen het goed op Netflix. Met onder meer To All The Boys heeft de streamingdienst een top titel in zijn assortiment. Vanaf 10 april komt daar een nieuwe romcom bij met Love Wedding Repeat. Daarin zien we dezelfde bruiloft op verschillende manieren verlopen. Ondertussen heeft de broer van de bruid zijn handen vol aan lastige gasten, losbandige chaos en mogelijke romances.

Eerste beelden Ryan Murphy’s Hollywood verschenen

Netflix heeft de eerste foto’s gelanceerd van de volgende serie van Ryan Murphy. Eerder verscheen The Politician al online op de streamingdienst en vanaf 1 mei komt daar met Hollywood een nieuwe serie bij. Inmiddels zijn de eerste foto´s van de serie verschenen. In Hollywood is ook een rol weggelegd voor Jim Parsons.

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels op Netflix van maart

The Letter for the King heeft het niet gered in de strijd om de beste nieuwe serie op Netflix. In maart komt de winnaar namelijk van IJsland: Brot. Deze serie kreeg 33,5% van de stemmen, ruim drie procent meer dan de verfilming van Tonke Dragt.

Lees alles over de beste titels

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 14

We kijken heel wat af deze weken op Netflix en daardoor is er wederom een nieuwe serie die in één keer naar de eerste plaats is doorgestoten. Met de naderende lancering van La Casa de Papel is de kans groot dat Ozark slechts één week kan genieten van deze status.

Lees alles over de meest populaire titels

Bekijk het nieuwe aanbod van gisteren:

Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll Anime 2019 7.4
Brothers Actie 2015 6.5

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?