Netflix Daily

Netflix Daily: Set It Up-cast maakt romcom, first-look deal Regina King

Set It Up Netflix

Netflix heeft een first-look deal met Regina King, de cast van Set It Up gaat aan de slag met een nieuwe romcom en de Thaise grotjongens krijgen flink wat geld voor de miniserie op Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix regelt first-look deal met Regina King

Netflix heeft een first-look deal gesloten met Regina King. King is zowel bekend als regisseur, producent als actrice en gaat nu films en series exclusief voor de streamingdienst produceren. Zodra King iets nieuws heeft bedacht, krijgt Netflix de eerste keus om ermee aan de slag te gaan. Als actrice zagen we King al in de Netflix-serie Sevon Seconds als Latrice Butler. Achter de schermen was ze onder meer verantwoordelijk voor This is Us en The Good Doctor.

Set It Up-cast maakt nieuwe romcom

De cast van Set It Up gaat aan de slag met een nieuwe film. Zoey Deutch en Glen Powell werken opnieuw samen met Katie Silberman voor een romantische komedie. De film heet ditmaal Most Dangerous Game en is niet zomaar een sequel, zo gaf producent Justin Nappi al aan. “We zijn enthousiast over de gedachte om een nieuwe, aparte film te maken waarbij we een beetje vast kunnen houden aan alles waar we in de vorige film van hielden.”

Netflix mini-serie levert Thaise grotjongens 21 jaarsalarissen op

Netflix werkt aan een miniserie rondom de gebeurtenissen van vorig jaar waarbij twaalf Thaise voetballertjes en hun coach ruim twee weken vastzaten in een grot. De verdiensten voor de mini-serie zijn niet verkeerd voor de jongens. Zo schijnen ze zo’n 85.000 euro per persoon te krijgen, iets wat in Thailand gelijk staat aan zo’n 21 jaarsalarissen.

Meest populaire titels op Netflix

De lijst met de meest populaire titels op Netflix heeft een update gekregen. Met vier nieuwe binnenkomers is er zeker het één en ander veranderd in de lijst. Zo zijn onder meer Sabrina, Chambers en Bonding de lijst binnengekomen.

Bekijk de meest populaire titels op Netflix

Het nieuwe aanbod van donderdag:

Titel Genre Jaar IMDb
Riverdale (2 seizoenen + S03E20) Drama 2019 7.4
The Flash (4 seizoenen + S05E20) Actie 2019 8.1
Ocean’s Twelve Actie 2004 6.4
American Experience: The Circus (1 seizoen) Docu 2018
Hamza’s Suitcase Komedie 2017

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren