Netflix Daily

Netflix Daily: Vijf of zes seizoenen Snowpiercer, tijgerpark Joe Exotic naar Carole Baskin

Het is de bedoeling dat Snowpiercer nog heel wat seizoenen loopt. De serie ging recent van start bij Netflix, maar moet zo’n vijf tot zes seizoenen krijgen. Ondertussen is ook duidelijk dat Carole Baskin het tijgerpark van Joe Exotic toegewezen heeft gekregen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Snowpiercer moet vijf of zes seizoenen krijgen

Liefhebbers die nu al onder de indruk zijn geraakt van Snowpiercer, kunnen de komende tijd gelukkig nog heel wat van de reeks verwachten. Showrunner Graeme Manson heeft een plan van vijf of zes seizoenen voor zich. “We hebben een los concept voor drie seizoenen en een ‘eindpunt’. Mijn oorspronkelijke idee was drie seizoenen, maar net als bij Orphan Black het geval was, kan het middenstuk worden uitgebreid. Je kunt hetzelfde einddoel behouden, maar dan in vijf hoofdstukken of seizoenen opdelen”, vertelde Manson.

“Het gaat er nu om wat het einde van seizoen 3 wordt en of dat een cliffhanger of iets anders wordt. Ik weet het nog niet zeker. Het eindpunt dat we zelf hebben bedacht kan leiden tot meer seizoenen. Je kunt ook stoppen op dat punt en een reboot met een andere trein en andere personages doen. We hopen met deze cast in elk geval vijf of zes seizoenen te maken.”

Carole Baskin wint zaak om tijgerpark Joe Exotic

De strijd tussen Joe Exotic en Carole Baskin gaat nu altijd verder. Het tijgerpark van Tiger King Joe Exotic is namelijk toegewezen aan Baskin. Dat heeft alles te maken met een claim die al langer liep. Zo werd Joe Exotic al in 2013 aangeklaagd voor inbreuk op haar handelsmerk Big Cat Rescue. Om toentertijd te voorkomen dat Joe moest betalen, besloot hij de eigendomsrechten van het park over te dragen aan zijn moeder. In 2016 werd de moeder van Joe dan ook aangeklaagd. Zo zou de overdracht frauduleus zijn geweest. De rechtbank heeft Baskin nu in het gelijk gesteld en het park toegewezen aan Big Cat Rescue.

The Alienist eindelijk terug voor tweede verhaal: Angel of Darkness

Na tweeënhalf jaar is eindelijk het tweede seizoen van The Alienist aangekondigd. Onder de subtitel Angel of Darkness zal het wonderlijke drietal opnieuw op zoek gaan naar antwoorden. Een releasedatum is nog niet bekend.

Lees alles over The Alienist

Rita keert toch terug voor afsluitend vijfde seizoen

De Deense serie Rita komt toch nog terug voor een vijfde seizoen. Het komische drama rondom schooljuf Rita liep vier seizoenen, waarvan de laatste in januari 2018 op Netflix verscheen. Dat leek het einde te zijn, maar nu is er toch een allerlaatste seizoen gemaakt.

Lees alles over Rita

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Fuller House (5 seizoenen) Komedie 2020 7.0
True: Red de Regenboog Kinderen 2020
The Hangover Komedie 2009 7.8
The Hangover: Part II Komedie 2011 6.5
The Real Housewives of Beverly Hills (2 seizoenen) Reality 2011 4.8
The Real Housewives of Atlanta (2 seizoenen) Reality 2009 4.3
The Tuxedo Komedie 2002 5.3
Rush Hour Komedie 1998 7.0
Top Chef (2 seizoenen) Reality 2006 7.5
Hard Target Actie 1993 6.2
The Exorcism of Emily Rose Horror 2005 6.7
The Glass House Thriller 2001 5.8
The 100 (6 seizoenen + S07E02) Sci-Fi 2019 7.8
The Hangover Part III Komedie 2013 5.8

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?