Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames The Old Guard 2 van start, aankondiging omtrent Wednesday

Goed nieuws voor de fans van The Old Guard. De film krijgt een prequel en de opnames daarvan zijn inmiddels van start gegaan. Ondertussen is er ook een aankondiging gedaan omtrent Wednesday. De Addams Family-serie krijgt zijn eerste beelden tijdens Geeked Week.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames The Old Guard 2 van start

Goed nieuws voor de fans van The Old Guard. Al begin 2021 gingen er geruchten rond dat The Old Guard een sequel zou krijgen en nu blijken de opnames daarvan van start te zijn gegaan. De sequel gaat voornamelijk opgenomen worden in Rome. Ook zullen er wat opnames plaatsvinden in Engeland.De nieuwe film wordt ergens in 2023 op Netflix verwacht.

Aankondiging omtrent Wednesday

Netflix heeft een aankondiging gedaan omtrent Wednesday. In de serie draait het om Wednesyday uit de Addams Family. De serie bestaat uit acht afleveringen en wordt een bovennatuurlijk mysterie. Nus is bekend geworden dat de eerste beelden volgende week tijdens Geeked Week worden getoond.

Nieuwe foto’s Virgin River seizoen 4: Dit wordt het verhaal

Het nieuwe seizoen van Virgin River komt volgende maand naar Netflix en nu alvast worden fans beloond met een reeks nieuwe foto’s. In totaal zijn er liefst 25 nieuwe foto’s verschenen waarin we alvast een glimp te zien krijgen van het nieuwe seizoen. Nog belangrijker is dat we ook weten wat ons in het vierde seizoen te wachten staat.

Lees alles over Virgin River

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels op Netflix van mei

De stemmen zijn geteld en de vijf winnaars van mei zijn bekend. Jullie hebben de afgelopen dagen gestemd op onze site voor de favorieten in de categorieën beste nieuwe serie, beste nieuwe seizoen, beste film, beste docu en beste non-scripted titel. Hieronder de vijf winnaars en alle podiumklanten!

Lees alles over de beste titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Borgen: Power & Glory (1 seizoen) Drama 2022 2022-06-02
Moneyball Drama 2011 7.6 2022-06-02
Kill Bill: Vol. 2 Thriller 2004 8.0 2022-06-02
Red 2 Crime 2013 6.7 2022-06-02
Paul Blart: Mall Cop 2 Komedie 2015 4.4 2022-06-02
Mark Felt: The White House Drama 2017 6.4 2022-06-02

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?