Netflix Daily

Netflix Daily: Breaking Bad-film met Pinkman én White?

Breaking Bad

Is er een Breaking Bad-film op komst mét Jesse Pinkman en Walter White? Daarnaast heeft het jongere zusje van Britney Spears een rol in een nieuwe Netflix-serie en verschijnt een nieuwe stand-up-show van Aziz Ansari binnenkort bij de streamingdienst.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Breaking Bad-film met Pinkman en White?

Aaron Paul heeft op zijn Instagram-account een foto geplaatst waarop we hem zien met Bryan Cranston. Bij de foto werd de tekst: “Nog sneller” geplaatst. Daarmee lijkt hij fans te teasen voor een mysterieuze samenwerking van de twee. Fans denken dan ook dat Jesse Pinkman en Walter White herenigd gaan worden. Het is niet ondenkbaar dat de twee samen zijn vanwege de Breaking Bad-film. Daar gaat binnenkort echter ongetwijfeld meer over bekend worden.

Dit bericht bekijken op Instagram

Even sooner

Een bericht gedeeld door Bryan Cranston (@bryancranston) op

Jamie Lynn Spears heeft rol in nieuwe Netflix-serie

Jamie Lynn Spears heeft een rol te pakken in de nieuwe Netflix-serie Sweet Magnolias. Tien jaar geleden was de actrice voor het laatst te zien op tv in de serie Zoey 101. Daar stopt ze vanwege haar zwangerschap, nu staat ze voor een nieuwe uitdaging met Sweet Magnolias waarin het draait om drie hartsvriendinnen. Het zusje van Britney Speaers kruipt in de huid van Noreen.

Aziz Ansari terug op Netflix

Aziz Ansari keert op 9 juli treug met zijn nieue show Right Now. De acteur kennen we allemaal van Master of None, maar daarnaast is hij ook een stand-up omedian. Dat gaan we vanaf 9 juli zien in zijn nieuwe stand-up special, geregisseerd door Spike Jonze.

Nieuwe serie van makers Haunting of Hill House

De makers van The Haunting of Hill House gaan aan de slag met een nieuwe horrorserie voor Netflix. Mike Flanagan en Trevor Macy werken niet alleen aan een vervolg op The Haunting of Hill House genaamd The Haunting of Bly Manor, maar zijn ook bezig met een zevendelige serie genaamd Midnight Mass.

Lees alles over Midnight Mass

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Arthdal Chronicles (S01E08) Drama 2019 7.7 2019-07-02

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren