Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe Prinses Margaret gecast voor The Crown, Duncan Laurence sloeg Netflix-rol af

The Crown seizoen 3

Voor het vijfde seizoen van The Crown is een nieuwe Prinses Margaret gecast. Het is Lesley Manville die zich mag laten gelden voor de rol. Daarnaast blijkt Duncan Laurence een rol in een Netflix-film afgeslagen te hebben.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Lesley Manville nieuwe prinses Margaret

In het vijfde seizoen van The Crown maken we kennis met een nieuwe prinses Margaret. Het is Lesley Manville die de rol gaat vertolken. “Ik kan niet gelukkiger zijn. Het stokje wordt overgegeven door twee formidabele actrices en ik wil ze niet teleurstellen”, aldus Manville. Ze gaat dan ook alles geven voor de rol.

Duncan Laurence sloeg rol in Netflix-film af

Duncan Laurence slaagde er vorig jaar in op het Eurovisie Songfestival te winnen voor Nederland. De 26-jarige zanger heeft het sindsdien hartstikke druk gekregen. Hij besloot dan ook een door Netflix aangeboden rol in Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga af te slaan. “Hij is benaderd maar het paste niet in zijn agenda”, reageerde zijn manager bij BuzzE. In de film mocht Duncan gewoon zichzelf spelen.

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels op Netflix van juni

Jack Bauer blijft onverminderd populair. Ondanks dat het begin van de serie al bijna twintig jaar geleden is, is 24 met overmacht gekozen tot de favoriete nieuwe serie van juni. De reeks kreeg liefst 45,7% van de stemmen, ruim het dubbele van de nummer twee.

Lees alles over de beste titels

Drive to Survive 3 op komst: Netflix filmt Max in Oostenrijk

Een derde seizoen van Formula 1 Drive to Survive is in de maak. Officieel heeft Netflix sinds de release van het tweede seizoen niets laten weten over een mogelijk vervolg. Nu is echter duidelijk geworden dat hier wel aan gewerkt wordt, want de cameraploegen zijn aanwezig in Oostenrijk.

Lees alles over Drive to Survive

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren