Netflix Daily

Netflix Daily: Opvolgers ‘Dahmer’ gecast en Tour de France keert terug

Het tweede seizoen van Monsters is onderweg en de hoofdrolspelers zijn nu gecast. De Tour de France is net van start en daarbij was gelijk goed nieuws vanuit het Netflix-kamp.

Netflix heeft ‘Dahmer’ opvolger gevonden in Menéndez broers

Het tweede seizoen van Monsters werd recent al aangekondigd. In Monster werd The Jeffrey Dahmer Story verteld, het nieuwe seizoen zal Monsters heten, omdat er twee monsters zijn. Namelijk de broers Erik en Lyle Menéndez. Er werd nog gezocht naar twee acteurs die deze rollen op zich zouden gaan nemen. Nu brengt Deadline naar buiten dat Cooper Koch en Nicholas Alexander Chavez hiervoor zijn gecast. Nu deze belangrijke plekken zijn ingevuld kan de productie van start. De serie wordt in 2024 verwacht.

Tour de France: Au Coeur du Peloton keert terug

Mocht je de Tour de France-docu op Netflix nog niet hebben gezien, in wandeletappes de komende dagen is het een ideale toevoeging. Het mooie nieuws is ook nog eens dat Netflix heeft aangekondigd dat er een tweede seizoen zal komen. Ook in deze drie weken dwars door Frankrijk zijn de camera’s van de streamingdienst van de partij. In het eerste seizoen werden diverse ploegen gevolgd, welke teams dit keer toegang geven tot de teambussen en hotelkamers is nog niet bekendgemaakt.

Netflix test met het afschaffen basisabonnement

Opnieuw lijkt er een grote wijziging te gaan komen bij de abonnementen van Netflix. De afgelopen jaren hebben we vooral gezien dat de prijzen omhoog gingen en daarnaast is er een optie gekomen met advertenties. Nu bekijkt de streamingdienst de optie om juist een abonnement te schrappen.

Lees alles over de abonnementen

Penelope verklapt over Bridgerton seizoen 3: “Is een pittig seizoen”

Het derde seizoen van Bridgerton wordt opnieuw een romantisch én pittig seizoen. Dat heeft Nicola Coughlan, onder fans van de serie beter bekend als Penelope, laten weten in een interview met ET. In het derde seizoen staan Penelope Featherington en Colin Bridgerton centraal.

Lees alles over Bridgerton

Het nieuwe aanbod van gisteren:

King the Land (1 seizoen) Romance 2023 2023-07-02
See You in My 19th Life (1 seizoen) Romance 2023 2023-07-02
Ace Ventura Pet Detective Komedie 1994 6.9 2023-07-02
Bride Wars Komedie 2009 5.5 2023-07-02
The Revenant Drama 2015 8.0 2023-07-02

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?