Netflix Daily

Netflix Daily: Jean-Claude Van Damme maakt actiekomedie, Beyond Good & Evil-film op komst

Jean-Claude Van Damme blijkt in Frankrijk aan het werk te zijn voor een gloednieuwe actiekomediefilm genaamd The Last Mercenary. Daarnaast schijnt Netflix te werken aan een film van Beyond Good & Evil.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Jean-Claude Van Damme maakt actiekomedie The Last Mercenary

Jean-Claude Van Damme werkt momenteel aan een nieuwe actiekomedie voor Netflix. In Frankrijk zou hij betrokken zijn bij de productie van The Last Mercenary. In de Franstalige film speelt Van Damme een mysterieuze voormalige geheim agent die met spoed moet terugkeren naar Frankrijk. Daar wordt zijn zoon valselijk beschuldigd voor het bezit van wapens en drugs. Het is nog onduidelijk wanneer de film verschijnt.

Netflix maakt Beyond Good & Evil-film

Netflix werkt naar verluidt aan een film van Beyond Good & Evil. De videogame verscheen in 2003 en inmiddels is er een vervolg in de maak. Nu blijkt dat er ook een film komt, al is daar nog niet heel veel over bekend. Zo zou een schrijver nog gezocht worden. De productie komt in handen van Ubisoft Film & Television.

Einde La Casa de Papel: Seizoen 5 wordt slotstuk

La Casa de Papel loopt op zijn einde. Het vijfde seizoen is door Netflix eindelijk officieel aangekondigd, nadat schrijver Alex Pina recent al liet weten aan het schrijven te zijn. Tegelijkertijd komt de streamingdienst ook met slecht nieuws. De overval komt namelijk tot een einde. Het vijfde seizoen zal het einde betekenen van La Casa de Papel.

Lees alles over La Casa de Papel

Sugar Rush-aflevering opgedragen aan Naya Rivera

Aflevering 2 van Sugar Rush Extra Sweet seizoen 3 is opgedragen aan Naya Rivera. De actrice was in deze aflevering een gastjurylid. Enkele maanden na de opnames kwamen Naya Rivera om bij een tragisch ongeval.

Lees alles over Sugar Rush

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Connected (1 seizoen) Docu 2020
Sugar High Reality 2020
Raat Akelia Hai Drama 2020 7.9
Prom Night Horror 2008 3.9
The Courier Actie 2019 4.9
Groeten van Gerri Komedie 2020 6.7

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?