Netflix Daily

Netflix Daily: Talentenjacht met Cardi B naar Netflix, trailer Tall Girl

Netflix haalt een talentenjacht naar zijn streamingdienst met in de hoofdrollen juryleden Cardi B, T.I. en Chance the Rapper. Daarnaast heeft het een nieuwe Zuid-Koreaanse dramaserie besteld waarin een survival game centraal staat. Ook verschenen de releasedata van drie Chineestalige series en is de trailer van Tall Girl gelanceerd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe talentenjacht met Cardi B op Netflix

Talentenjachten zijn de laatste jaren uiterst populair geworden en nu gaat ook Netflix een poging wagen. In Rhythm + Flow wordt de zoektocht naar een nieuwe hiphop-ster gestart. Het is aan Cardi B, T.I. en Chance the Rapper om als jury op te treden. In totaal zijn er tien afleveringen. Rhythm + Flow verschijnt vanaf 9 oktober.

Netflix bestelt Zuid-Koreaanse serie Round Six

Netflix heeft een gloednieuwe dramaserie besteld. Het gaat om Round Six. De Zuid-Koreaanse dramaserie vertelt het verhaal van mensen die om verschillende redenen mislukken in het leven. Dan krijgen ze plots een mysterieuze uitnodiging om mee te doen aan een survival game waarbij ze 10 miljoen Amerikaanse dollar kunnen winnen. Award-winnaar Hwang Dong-hyuk is verantwoordelijk voor de dramaserie.

Releasedata drie Chineestalige series bekend

Netflix heeft de releasedatum van drie Chineestalige series bekendgemaakt die in Taiwan zijn gemaakt. De crimethriller Nowhere Mann verschijnt op 31 oktober 2019, op 6 december is het de beurt aan actiekomedie Triad Princess en in januari 2020 verschijnt The Ghost Bride.

Wat vind jij de beste nieuwe titels op Netflix in augustus?

De maand augustus zat vol met leuke nieuwe series, seizoenen en films. De keuze wordt dan ook weer erg lastig deze maand om de favorieten te kiezen. Dit is jouw laatste kans om te stemmen op de beste titels in augustus 2019.

Lees alles over augustus

Trailer Tall Girl verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van Tall Girl uitgebracht. De film is vanaf 13 september te bekijken en vertelt het verhaal van Jodi. Ze is het langste meisje van de middelbare school en heeft zich daar altijd ongemakkelijk bij gevoeld. Ze probeert al jaren haar lengte te verbergen, maar daar komt nu verandering in. Jodi wil trots zijn op wie ze is.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Chesapeake Shores (3 seizoenen + S04E02) Drama 2017 8.0

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?