Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe La Casa de Papel-acteur, twee komedieseries geannuleerd

Het slotseizoen van La Casa de Papel neemt een nieuw castlid met zich mee. Voor het laatste seizoen maken we kennis met José Manuel Seda. Daarnaast blijkt dat er twee komedieseries zijn geannuleerd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe acteur voor slotseizoen La Casa de Papel

Netflix heeft een nieuwe acteur binnengehaald voor het slotseizoen van La Casa de Papel. José Manuel Seda maakt deel uit van de cast voor de laatste afleveringen. “Blij met het geweldige cadeau dat ik op mijn verjaardag te horen heb gekregen: mijn deelname aan het laatste seizoen van La Casa de Papel. Een van de series waar je in wilt zitten als je hem gezien hebt”, liet de acteur weten via Twitter. Een releasedatum voor seizoen 5 is nog niet bekend.

Twee komedieseries geannuleerd

Het is over en uit voor The Big Show Show en Ashley Garcia: Genius in Love. Beide series zijn namelijk niet vernieuwd voor een nieuw seizoen op Netflix. Dat betekent dat de series slechts nog terugkeren voor een kerstspecial en dat het dan klaar is voor de twee. Beide afleveringen zouden op zichzelf staande verhalen worden en betekenen geen vervolg op de serie.

Zes gewaagde voorspellingen voor Lucifer seizoen 5B

Het eerste deel van seizoen vijf van Lucifer liet ons achter met heel wat vragen. Midden in misschien wel de grootste strijd die we tot dusver hebben gezien was het gedaan met seizoen 5A. Terwijl de tijd letterlijk stil staat is het afwachten hoe het verder gaat. Wij hebben vijf voorspellingen gedaan voor seizoen 5B.

Lees alles over Lucifer

10 meest bekeken films en series op Netflix in augustus

Sinds Netflix dagelijks een top-10 lanceert van de meest bekeken films en series is daar natuurlijk een mooi overzicht van te maken. We bundelen deze per maand, waardoor we nu voor het eerst de 10 meest bekeken films en series op Netflix van de maand presenteren. En niet alleen van Nederland, maar ook wereldwijd!

Lees alles over de nieuwe films en series

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Transformers Rescue Bots Academy (2 seizoenen) Kinderen 2019 8.0
The Score Thriller 2001 6.8
Seven Years in Tibet Actie 1997 7.0
Big Fish Avontuur 2003 8.0
The To Do List Komedie 2013 5.8
Secret Window Drama 2004 6.6
Freaks: You’re One of Us Actie 2020
Chef’s Table: BBQ (1 seizoen) Docu 2020
Scooby-Doo Komedie 2002 4.9
The Social Network Bio 2010 7.7

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?