Netflix Daily

Netflix Daily: Emotionele promo Riverdale, cast Shadow and Bone bekend

Riverdale seizoen 4

De eerste aflevering van het vierde seizoen van Riverdale wordt een eerbetoon aan Luke Perry en daar is nu een promovideo van verschenen. Ondertussen is ook de cast van Shadow and Bone bekend en doen advocaten een uiterste poging om Brendan Dassey uit Making a Murderer vrij te krijgen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix maakt cast Shadow and Bone bekend

Netflix heeft de cast van de nieuwe serie Shadow and Bone bekendgemaakt. De serie is gebaseerd op twee romans van Leigh Bardugo. In de cast zitten onder meer Ben Barnes (Westworld) als General Kirigan, Freddy Carter (Pennyworth) als Kaz Brekker, Jessie Mei Li (Last Night in SoHo) als Alina Starkov, Archie Renaux (Voyagers) als Malyen Oretsev, Amita Suman (The Outpost) als Inej en Kit Young (Endeavour) als Jesper Fahey. De serie volgt Alina, een jonge soldaat die krachten ontdekt die haar land misschien weer bij elkaar kan brengen.

Promovideo voor Riverdale ‘In Memoriam’-aflevering verschenen

Het vierde seizoen van Riverdale is in aantocht op Netflix. Vanaf 10 oktober kunnen we aan de slag met nieuwe afleveringen. De eerste aflevering heet ‘In Memoriam’ en wordt een eerbetoon aan de in maart overleden acteur Luke Perry. Hieronder is de promovideo alvast te bekijken.

Advocaten doen uiterste poging voor Brendan Dassey uit Making a Murderer

Advocaten doen een uiterste poging in de hoop om Brendan Dassey vrij te krijgen. De 29-jarige Brendan zit samen met zijn oom Steven Avery vast voor de moord op fotografe Teresa Halbach. De twee kregen allebei levenslang, maar nu hoopt het advocatenteam de zwakbegaafde Brendan Dassey toch vrij te kunnen krijgen. Het advocatenteam gaat voor vrijspraak met een nieuwe wagonlading aan bewijsmateriaal waaruit moet blijken dat Brendan onschuldig is.

6 Brandende vragen voor Peaky Blinders seizoen 5

Het vijfde seizoen van Peaky Blinders is in aantocht op Netflix en dat is maar goed ook. Na seizoen 4 bleven we tenslotte achter met heel wat brandende vragen. Wij hebben zes brandende vragen op een rijtje gezet zodat je weer helemaal bij bent voor de nieuwe afleveringen.

Lees alles over Peaky Blinders

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels op Netflix van september

De stemmen zijn geteld… We weten wat volgens jullie de beste titels van de maand september zijn geworden. Het was een spannende strijd in sommige categorieën, maar uiteindelijk versloeg Jumanji de nieuwe Netflix-film Tall Girl. Bij beste series en nieuwe seizoenen waren de hoofdprijzen voor Unbelievable en Vis a Vis.

Lees alles over de beste titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Solteras Komedie 2019 6.6
Living Undocumented (1 seizoen) Docu 2019
Ghost Town Gold (1 seizoen) Reality 2012 8.0
Botched Up Bodies (1 seizoen) Reality 2013 6.2
Bringing Sexy Back (1 seizoen) Reality 2015
Kitten Rescuers (1 seizoen) Reality 2017 6.6
License to Drill Louisiana (1 seizoen) Reality 2014
Court Justice (1 seizoen) Docu 2017
Horror Homes (1 seizoen) Reality 2016

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren