Netflix Daily

Netflix Daily: Kerstfilm met Lucifer-actrice, beelden A Boy Called Christmas

Netflix heeft een nieuwe romantische kerstfilm aangekondigd met een hoofdrol voor Lucifer-actrice Aimee Garcia (Ella Lopez). Ook zijn er beelden verschenen van A Boy Called Christmas dat op 24 november naar Netflix komt.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Romantische kerstfilm met Lucifer-actrice Aimee Garcia

Netflix heeft een nieuwe romantische kerstfilm aangekondigd. Volgend jaar kunnen we aan de slag met een kerstfilm waarin een hoofdrol is voor Lucifer-actrice Aimee Garcia (Ella Lopez). Ook Freddie Prinze Jr is te zien in de film. De film, die voor nu nog geen titel heeft, vertelt het verhaal van een oververmoeide popster die nieuwe inspiratie opdoet als ze naar een klein dorpje vertrekt om de wens van een jonge fan uit te laten komen. Daar komt ze plotseling haar nieuwe liefde tegen.

Officiële trailer A Boy Called Christmas verschenen

De officiële trailer van A Boy Called Christmas is verschenen. Maggie Smith, Henry Lawfull en Kristen Wiig spelen in de hartverwarmende kerstfilm A Boy Called Christmas. Deze komt op 24 november op Netflix. De film draait om een doodgewone jongen die op een buitengewoon avontuur in het besneeuwde noorden op zoek gaat naar zijn vader die op een missie is om het legendarische dorp van de elfen, Elfhelm, te ontdekken. Met een eigenwijs rendier, Blitzen, en een trouwe muis als huisdier, ziet Nikolas al snel wat zijn lot is in het verhaal.

Opnames Bridgerton seizoen 2 afgerond: Finale wordt dramatisch en emotioneel

De opnames van het tweede seizoen van Bridgerton zijn inmiddels afgerond. Nicola Coughlan, in de serie verantwoordelijk voor de rol van Penelope Featherington, heeft al kort laten weten wat we mogen verwachten van het tweede seizoen. Zo zou de slotaflevering van het seizoen zwaar, dramatisch en emotioneel worden.

Lees alles over Bridgerton

Zo volg je de acteurs van Virgin River op Instagram

Virgin River is een van de best bekeken romantische dramaseries op Netflix. De serie ging in 2019 van start op de streamingdienst en telt inmiddels drie seizoenen. De serie is een groot succes en inmiddels is duidelijk geworden dat er een vierde én vijfde seizoen is besteld. Een groot deel van de cast is ook te volgen via Instagram. Daar delen ze regelmatig het één en ander over de serie.

Lees alles over Virgin River

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Angry Birds (2 seizoenen) Kinderen 2021 6.4 2021-11-02
Ridley Jones (2 seizoenen) Kinderen 2021 4.9 2021-11-02
Camp Confidential: America’s Secret Nazis Docu 2021 2021-11-02
Inception Crime 2010 8.8 2021-11-02
Journey 2: The Mysterious Island Actie 2012 5.8 2021-11-02

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?