Netflix Daily

Netflix Daily: Spookhuis Stranger Things te koop, historie-docu’s met Morgan Freeman

Creel House zal velen van ons nachtmerries hebben bezorgd na het vierde seizoen van Stranger Things. Ben je er echter groot fan van? Sla dan toe, want het huis staat te koop. Daarnaast heeft Netflix zes historie-documentaires aangekondigd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Creel House uit Stranger Things staat te koop

Eén van de centrale punten in het vierde seizoen van Stranger Things was Creel House. Het spookhuis was de verblijfplaats van Vecna, waar veel van de finale zich dan ook zou afspelen. Kon jij geen genoeg krijgen van dit huis? Dan is dit je kans! Creel House staat namelijk te koop! Voor 1,5 miljoen dollar is het optrekje in het Amerikaanse Rome te koop. In 2019 werd het gebouw gekocht voor 350.000 dollar en daarna volledig opgeknapt. En nu kan dankzij Stranger Things de hoofdprijs gevraagd worden.

Netflix kondigt zes historie documentaires aan met Morgan Freeman

Netflix heeft zes documentaires aangekondigd met historische thema’s. Daarbij zal ook Morgan Freeman een rol vertolken. Hij zal de stem zijn bij Our Universe, die op 22 november al zal verschijnen en in 2023 bij Life on Our Planet. In 2023 komt er een tweede deel van Our Planet met David Attenborough. Ook in productie zijn Our Oceans, Our Liviing World en Our Water Wold, deze reeksen komen in 2024 en 2025.

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels op Netflix van oktober

De stemmen zijn geteld en de vijf winnaars van oktober zijn bekend. Jullie hebben de afgelopen dagen gestemd op onze site voor de favorieten in de categorieën beste nieuwe serie, beste nieuwe seizoen, beste film, beste docu en beste non-scripted titel. Hieronder de vijf winnaars en alle podiumklanten!

Lees alles over jullie favorieten

Originals Tips: Gijzeldrama in Duitsland, finale Manifest en Enola Holmes 2

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Lees alles over de Originals Tips

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Love Is Blind (3 seizoenen) Reality 2022 6.1 2022-11-02
Killer Sally (1 seizoen) Docu 2022 2022-11-02
Love Between Fairy and Devil (1 seizoen) Fantasy 2022 8.6 2022-11-02
A.K.A. Nadia Drama 2015 6.2 2022-11-02
Waking the Titanic Docu 2022 2022-11-02

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?