Netflix Daily

Netflix Daily: Heftige En helt vanlig Familj en hilarische Family Switch

Vanuit Zweden komt er een heftige serie aan: En helt vanlig familj. De trailer is nu alvast te zien. Dat geldt ook voor Family Switch, één van de weinige kerstfilms die Netflix dit jaar zal lanceren.

Heftige trailer En helt vanlig familj

Het plot van En helt vanlig familj luidt als volgt: op het oog is de familie Sandell doodnormaal, het gezin bestaat uit priester Adam, advocate Ulrika en hun 19-jarige dochter Stella. Tezamen leiden deze familieleden een perfect leven in een mooie woonwijk net buiten de stad Lund. Maar is hun samenzijn wel zo perfect? Nee! Want op een dag verandert alles: Stella verdwijnt achter de tralies omdat ze beschuldigd wordt van moord. Op 24 november zal deze miniserie verschijnen en de trailer is nu alvast te zien.

Sporadische kerstfilm toont eerste beelden

Jennifer Garner en Jenna Ortega waren een aantal jaar geleden te zien in Yes Day. Deze vrolijke familiefilm krijgt nu een vervolg met Family Switch. Ortega heeft geen tijd meer door haar grote rollen zoals in Wednesday, maar Garner is opnieuw van de partij. Een familie wisselt van lichaam tijdens een ‘zeldzame planetaire uitlijning’. En de weg naar normaal worden wordt hilarisch, maar brengt ze ook dichter bij elkaar. Op 30 november zal Family Switch verschijnen en de trailer is nu te zien. Opvallend is dat dit één van de weinig kerstfilms dit jaar zal zijn op Netflix.

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels op Netflix van oktober

De stemmen zijn geteld en de vijf winnaars van augustus zijn bekend. Jullie hebben de afgelopen dagen gestemd op onze site voor de favorieten in de categorieën beste nieuwe serie, beste nieuwe seizoen, beste film, beste docu en beste non-scripted titel. Hieronder de vijf winnaars en alle podiumklanten!

Lees alles over de beste

Originals Tips: All the Light We Cannot See met sterrencast, terugkeer Ferry Bouman én Famke Janssen

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Lees alles over de Originals

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Baywatch Actie 2017 5.6 2023-11-02
Higuita El Camino del Escorpion Docu 2023 2023-11-02
Saw Horror 2004 7.6 2023-11-02
All the Light We Cannot See (1 seizoen) Drama 2023 2023-11-02
Gadis Kretek (1 seizoen) Romance 2023 2023-11-02
Onimusha (1 seizoen) Anime 2023 2023-11-02
Unicorn Academy (1 seizoen) Kinderen 2023 2023-11-02

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?