Netflix Daily

Netflix Daily: Squid Game-ster in La Casa de Papel, Opnames Avatar: The Last Airbender in volle gang

Park Hae-soo, bekend van zijn rol als Cho Sang-woo in Squid Game, heeft een rol te pakken in La Casa de Papel. De acteur krijgt de rol van niemand minder dan Berlin. Ondertussen blijken ook de opnames van Avatar: The Last Airbender in volle gang te zijn.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Squid Game-ster in La Casa de Papel

Park Hae-Soo, bekend van zijn rol als Cho Sang-woo in Squid Game, heeft een nieuwe hoofdrol te pakken. Hij is binnenkort namelijk te zien in de Koreaanse versie van La Casa de Papel. Daarin wordt hij verantwoordelijk voor de rol van Berlin, die in de Spaanse hitserie wordt vertolkt door Pedro Alonso. Een releasedatum voor de Koreaanse spin-off is nog niet bekend.

Opnames Avater: The Last Airbender in volle gang

De productie van Avatar: The Last Airbender is al verder dan gedacht. Zo blijken de opnames inmiddels al drie weken onderweg. Dat heeft showrunner Albert Kim bevestigd via zijn Twitter-account. Wanneer de opnames zijn afgerond en wat de releasedatum is voor Avatar: The Last Airbender is ook nog niet bekend.

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels op Netflix van november

De maand november heeft de verwachte winnaars opgeleverd máár ook voor een tweetal verrassingen gezorgd. Want de beste nieuwe serie van november op Netflix komt niet uit de Originals-stal! Zo zijn er winnaars in de categorie beste nieuws series, nieuw seizoen, nieuwe films, documentaire en reality/non scripted show.

Lees alles over de beste titels op Netflix in november

In december een maand gratis films kijken op Pathé Thuis

Pathé Thuis heeft een speciale actie voor de feestmaand bedacht. De gehele maand december zullen er films als cadeautje gratis 24 uur lang beschikbaar zijn. Het enige dat daarvoor nodig is, is een account aan te maken op Pathé Thuis!

Lees alles over Pathé Thuis

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Flash (7 seizoenen + S08E03) Actie 2021 8.1 2021-12-02
Single All The Way Romance 2021 2021-12-02
The Whole Truth Horror 2021 2021-12-02
Coyotes (1 seizoen) Drama 2021 6.2 2021-12-02

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?