Netflix Daily

Netflix Daily: Cast verklapt setgeheimen The Midnight Sky, Queer Eye-ster getrouwd

Netflix heeft een video interview gedeeld met de cast van The Midnight Sky. Daarin worden verschillende setgeheimen gedeeld. Daarnaast blijkt Jonathan Van Ness, één van de sterren uit Queer Eye, in het diepste geheim getrouwd te zijn.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Videobellen met cast The Midnight Sky

Netflix heeft een interview vrijgegeven met de cast van The Midnight Sky. Onder meer George Clooney komt aan het woord over hoe het eraan toeging bij de opnames. Daarnaast gaat het over de sterke verhalen van Clooney, de zwangere Felicity en draaien op IJsland.

Queer Eye-ster in geheim getrouwd

Jonathan Van Ness blijkt in het geheim getrouwd te zijn. De 33-jarige Queer Eye-ster is afgelopen zomer in het diepste geheim getrouwd met Mark Peacock. Jonathan maakt het nieuws nu zelf wereldkundig. “We trouwden in de achtertuin van een huis dat we in de zomer hebben gehuurd. Onze ouders keken via FaceTime toe. Ik hou van mijn Mark en we zijn ontzettend blij dat we dit nieuws kunnen delen.”

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels op Netflix van december

De winnaars van december zijn bekend. De laatste maand van 2020 heeft een aantal verrassende winnaars voortgebracht én daarnaast een aantal vooraf voorspelde nummers één. Daarbij in ieder geval de favoriete nieuwe serie.

Lees alles over de beste titels van december

Rotten Tomatoes geeft deze Netflix-series uit 2020 een 100% score

Lijstjes zijn er uiteraard in overvloed. Wij hebben zelf de Netflix Top-50 van 2020 gemaakt, terwijl jullie als bezoekers de komende dagen kunnen gaan stemmen op de beste films en series uit 2020. Er zijn ook andere manieren om toppers te ontdekken, bijvoorbeeld door in Rotten Tomatoes te duiken. Dit jaar waren er vier series met een 100% score! Daarnaast nog een aantal met indrukwekkende cijfers. We hebben ze voor je op een rij gezet.

Lees alles over de Rotten Tomatoes titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Netflix Afterparty (1 seizoen) Talkshow 2021 2021-01-03

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?