Netflix Daily

Netflix Daily: Space Force seizoen 2 in februari naar Netflix, wetenschappers van Don’t Look Up

Space Force seizoen 2 komt naar Netflix. De serie werd in november 2020 vernieuwd voor een tweede seizoen en nu is duidelijk geworden dat dat seizoen op 18 februari naar Netflix komt. Ondertussen bespreken wetenschappers de nieuwe Netflix-film Don’t Look Up.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Space Force seizoen 2 in februari naar Netflix

Goed nieuws voor de fans van Space Force. Het tweede seizoen van de serie komt namelijk naar Netflix. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat de serie op 18 februari terugkeert voor nieuwe afleveringen. De hoofdrollen in de serie zijn voor Steve Carell, John Malkovich en Ben Schwartz. Het draait om een viersterrengeneraal die met tegenzin een samenwerking aangaat met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.

Dit vinden wetenschappers over Don’t Look Up

De nieuwe Netflix-film Don’t Look Up met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol is ook bekeken door de nodige wetenschappers. Klimaatwetenschappers zijn razend enthousiast over de film. “Het is de meest accurate film over de angstaanjagende non-respons van de samenleving op de klimaatcrisis die ik heb gezien”, vertelt klimaatwetenschapper Peter Kalmus. Filmrecensent Peter Bradshaw was minder enthousiast. “Een moeizame, zelfbewuste en niet-ontspannen satire.”

‘Queen of the South seizoen 5 dit voorjaar op Netflix’

Het vijfde seizoen van Queen of the South zit eindelijk in de pijplijn om op Netflix te verschijnen. In de Verenigde Staten werd het laatste seizoen van de geliefde serie al in juni beëindigd. USA Network geeft de rechten nu vrij richting Netflix, zoveel is duidelijk geworden.

Lees alles over Queen of the South

Fauda seizoen 4 toont eerste explosieve beelden

De hitserie Fauda keert deze zomer terug voor een vierde seizoen. Door zowel de pandemie als andere projecten moest er ruim twee jaar gewacht worden op een vervolg van de Israëlische serie met een actrice uit Lucifer!

Lees alles over Fauda

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?