Netflix Daily

Netflix Daily: Valentijnsspecial Big Mouth; nieuw intro op Netflix

Big Mouth keert veel sneller terug dan verwacht en nog wel met een special, de volgende ReMastered staat voor de deur én Netflix Originals krijgen een nieuw intro.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Valentijnsspecial van Big Mouth onderweg

De animatieserie Big Mouth krijgt een valentijnsspecial. Big Mouth presents My Furry Valentine, zoals de special heet, wordt op 8 februari toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Tegelijkertijd met de aankondiging van de special, is ook direct een trailer naar buiten gebracht. Daarin valt een knipoog naar When Harry Met Sally op.

Eerste beelden van Zweedse crimeserie van Netflix verschenen

Netflix heeft de eerste beelden naar buiten gebracht van de Zweedse crimeserie Quicksand. Het is de eerste Zweedse crimeserie waar Netflix zelf mee aan de slag gaat. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Malin Persson Giolito.

Alles over Quicksand op Netflix

Sex Education krijgt seizoen 2 van Netflix

Sex Education krijgt een vervolg op Netflix. De serie is sinds zijn release uitgegroeid tot een groot succes en nu blijkt dat het verhaal zeker nog niet klaar is. Netflix heeft acht nieuwe afleveringen besteld van Sex Education.

Alles over Sex Education seizoen 2

Nieuwe intro.. máár hetzelfde geluid

Netflix heeft het intro gewijzigd bij alle Netflix Originals. De rode N blijft, maar bevat het volledige spectrum wat Netflix zo mooi maakt. Wat ongewijzigd blijft is het bekende geluid. Onderstaande tweet laat zien waar alle kleuren uit zijn opgebouwd.

Travelers stopt na drie seizoenen

Het is na drie seizoenen klaar voor de Travelers. Eric McCormack, zowel producer als hoofdrolspeler in de serie, maakte via social media bekend dat het klaar is voor de serie die eerder nog door Netflix werd gered toen Showcase ermee stopte.

Alles over het eind van Travelers

Trailer ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke

Op YouTube is een trailer verschenen van ReMastered: The Two Killings of Same Cooke. De beroemde soulzanger kwam op 33-jarige leeftijd te overlijden. In de documentaire wordt zijn dood onder de loep genomen en nu is alvast een trailer verschenen van wat we kunnen verwachten.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Arrow (6 seizoenen + S07E11) Actie 2018 8.0
Masha en de beer: Deel 1 Kinderen 2009 7.8
Dynasty (1 seizoen + S02E12) Drama 2018 6.4
Zapped Familie 2014 5.4
Dear Ex Komedie 2018
Sorjonen / Bordertown (2 seizoen) Thriller 2018 7.4
Crazy Ex-Girlfriend (3 seizoenen + S04E12) Komedie 2018 7.6

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?