Netflix Daily

Netflix Daily: Makers The Tinder Swindler starten podcast, Callie Haverda in That 90s Show

De makers van The Tinder Swindler starten een nieuwe podcast. Onder de titel The Making of a Swindler verschijnt de podcast online. Ondertussen is er ook een nieuwe acteur aangekondigd voor That 90s Show. De spin-off van That 70s Show bestaat uit tien afleveringen en wordt later op Netflix verwacht.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Makers The Tinder Swindler starten podcast

The Tinder Swindler is sinds deze week te bekijken op Netflix. De makers van de docu gaan ook aan de slag met een een podcast. De podcast gaat door het leven onder de naam The Making of a Swindler. De podcast krijgt drie afleveringen die worden gelanceerd op de feed van de populaire Netflix-podcast You Can’t Make This Up. In de podcast wordt dieper ingegaan op het leven maar ook op de methoden van de beruchte swindler.

Callie Haverda in That 90s Show

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan That 90s Show. Voor de spin-off van That 70s Show is de rol van Leia Forman vergeven. Die rol wordt vertolkt door Callie Haverda. Eerder werd al duidelijk dat de rol van Eric vertolkt wordt door Topher Grace en de rol van Donna door Laura Prepon.

Zesde seizoen Superstore in aantocht op Netflix

Het zesde seizoen van Superstore komt naar Netflix. De sitcom verscheen afgelopen najaar op Netflix, alleen het zesde deel was nog niet beschikbaar. Daar komt binnen nu en een maand verandering in.

Lees alles over Superstore

Waar is Simon Leviev uit The Tinder Swindler op Netflix nu?

Waar is Simon Leviev gebleven na zijn korte gevangenisstraf? In The Tinder Swindler wordt op Netflix de hele geschiedenis uitgediept van deze oplichter en ook aan het slot aangegeven hoe weinig straf hij daar uiteindelijk voor heeft gehad. Maar hoe gaat het nu met Simon Leviev en waar is Simon Leviev gebleven na The Tinder Swindler? En zet hij zijn schimmige praktijken nog altijd voort?

Lees alles over The Tinder Swindler

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Kid Cosmic (3 seizoenen) Kinderen 2022 8.0 2022-02-03
Finding Ola (1 seizoen) Drama 2022 2022-02-03
Murderville (1 seizoen) Crime 2022 2022-02-03

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?