Netflix Daily

Netflix Daily: Riverdale-acteur naar DCC, Tom Byrne in The Crown

Ben jij groot fan van Riverdale? Wellicht wil je dan snel tickets halen voor Dutch Comic Con. Chad Michael Murray alias Edgar Evernever komt namelijk naar het evenement. Daarnaast lijken we eindelijk te weten wie de jonge prins Andrew speelt in The Crown.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Riverdale-acteur naar Dutch Comic Con

De line-up voor de Meet & Greet van Dutch Comic Con krijgt steeds meer vorm. Inmiddels is duidelijk geworden dat ook Chad Michael Murray afreist naar Utrecht voor het evenement. De acteur kennen we van zijn rol als Edgar Evernever in Riverdale en als Lucas Scott uit One Tree Hill.

Acteur voor jonge prins Andrew in The Crown bekend

Het vierde seizoen van The Crown brengt ook een aantal nieuwe gezichten met zich mee. Naar verluidt is nu ook bekend geworden wie de jonge prins Andrew speelt. De nog relatief onbekende Tom Byrne schijnt de rol te pakken te hebben. Prins Andrew kwam recent in de problemen vanwege zijn relatie met Jeffrey Epstein. Ook zou hij Virginia Roberts misbruikt hebben.

Netflix kondigt Noorse horrorserie Bloodride aan

Met Bloodride komt er in korte tijd een tweede Noorse serie naar Netflix. En het is ook nog eens de tweede Scandinavische horrorserie. Uiteraard wordt deze gelanceerd op ‘Vrijdag de 13e’. De dertiende van maart.

Lees alles over Bloodride

Verwijderalarm: 38 titels met eerste grote serievertrekkers in maart

Er lijkt dit kalenderjaar maar geen rust te ontstaan in het Netflix Verwijderalarm. Ook nu is de lijst ‘goedgevuld’ en staan er alweer grote series op de rol om te gaan vertrekken.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Better Call Saul (4 seizoenen + S05E03) Drama 2017 8.7
Taylor Tomlinson: Quarter-Life Crisis Stand-up 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?