Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe vriendin Cole Sprouse (Riverdale), Netflix bestelt Asterix serie

Cole Sprouse heeft een nieuwe vriendin. De acteur uit Riverdale was eerst samen met Lili Reinhart, maar die relatie liep vlak voor de coronapandemie spaak. Nu is hij opnieuw gelukkig in de liefde. Ondertussen heeft Netflix groen licht gegeven voor een geanimeerde Asterix serie.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe vriendin Cole Sprouse (Riverdale)

Cole Sprouse heeft een nieuwe vriendin. De acteur uit Riverdale had eerst een relatie met zijn collega Lili Reinhart (Betty), maar dat liep vorig jaar stuk. Nu is hij zijn hart verloren aan Ari Fournier, een Canadees model. De twee werden recent al gespot toen ze hand in hand door Vancouver liepen.

Netflix geeft groen licht voor geanimeerde Asterix serie

Netflix gaat de samenwerking aan met Hachette’s Les Editions Albert René en Alain Chabat voor de allereerste geanimeerde limited serie rondom The Adventures of Asterix. Het wordt een 3D serie die in Frakrijk gemaakt gaat worden en rond 2023 wereldwijd wordt uitgebracht op Netflix. Chabat is verantwoordelijk als showrunner.

Heftige midseason break Riverdale: Serie ligt drie maanden stil

Slecht nieuws voor de fans van Riverdale. De serie keerde in januari terug voor gloednieuwe afleveringen, maar inmiddels is duidelijk dat de serie van The CW binnenkort liefst drie maanden stil ligt. Dat heeft alles te maken met een midseason-break waar we in april mee te maken krijgen.

Lees alles over Riverdale

Dit is het uitzendschema van The Flash seizoen 7 op Netflix

Het zevende seizoen van The Flash is begin maart van start gegaan in de Verenigde Staten. De serie wordt wekelijks voorzien van nieuwe afleveringen op Netflix in Nederland, maar is wel afhankelijk van het uitzendschema van The CW. Dat betekent dat het soms kan gebeuren dat er een week geen nieuwe aflevering verschijnt. In dit artikel zie je dan ook precies wanneer we wel en geen nieuwe aflevering van The Flash op Netflix mogen verwachten.

Lees alles over The Flash

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Moxie Komedie 2021 2021-03-03
Murder Among the Mormons (1 seizoen) Docu 2021 2021-03-03
Moon Hotel Kabul Drama 2018 6.5 2021-03-03
Zavera Drama 2019 4.5 2021-03-03

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?