Netflix Daily

Netflix Daily: After Life vernieuwd, Riverdale stil

After Life is vernieuwd voor een tweede seizoen door Netflix. Daarnaast verschijnt er vandaag geen nieuwe aflevering van Riverdale en is er meer bekend geworden over de nieuwe Ted Bundy-film.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

After Life officieel vernieuwd voor tweede seizoen

Ricky Gervais liet het eerder al doorschemeren en nu is het helemaal officieel: Netflix heeft een tweede seizoen besteld van After Life. Het tweede seizoen telt zes afleveringen van elk een half uur en wordt in 2020 bij Netflix verwacht. Gervais liet eerder al weten onder de indruk te zijn van alle positieve reacties op seizoen 1.

Riverdale ligt stil

Op donderdag verschijnt geen nieuwe aflevering van Riverdale op Netflix. De makers hebben tijd nodig om het script aan te passen nadat Luke Perry op 4 maart onverwachts overleed aan de gevolgen van een zware beroerte. Hij had in Riverdale de rol van Fred Andrews. Op 18 april keert de serie terug.

Lees alles over Riverdale

Veelbesproken Ted Bundy-film in mei op Netflix

We mogen uitkijken naar een nieuwe Ted Bundy-titel op Netflix. In navolging van de Ted Bundy Tapes wordt op 3 mei de film Extremely, Wicked, Shockingly Evil and Vile toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. De eerste beelden daarvan zijn inmiddels verschenen.

Lees alles over de Ted Bundy-film

Derde seizoen besteld van Suburra

Suburra keert binnenkort terug voor zijn derde seizoen. Het Italiaanse account van Netflix heeft bekendgemaakt dat het verhaal van de misdaadserie nog niet voorbij is. We mogen uitkijken naar een vervolg al is een releasedatum daarvoor nog niet bekend.

Lees alles over Suburra

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga Drama 2019 5.7
Ricardo Quevedo: Los Amargados Somos Mas Stand-up 2019

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?