Netflix Daily

Netflix Daily: Reden scheiding Tiger King-Joe Exotic, cast bespreekt Alice in Borderland

De reden van de scheiding van Joe Exotic is bekend. Al langere tijd was hij niet meer samen met Dillon Passage, maar pas sinds kort maakt hij daadwerkelijk werk van de scheiding. We weten nu waarom. Ondertussen heeft de cast van Alice in Borderland gesproken over het tweede seizoen van de serie. Daarin werd ook duidelijk welke castleden terugkeren.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Joe Exotic gescheiden: Reden scheiding nu bekend

Joe Exotic is niet langer getrouwd. Na zijn breuk met Dillon Passage heeft Joe daadwerkelijk werk gemaakt van de scheiding van echtgenoot Dillon. De reden blijkt een nieuwe liefde te zijn. Joe zit momenteel vast. Dat weerhield hem er niet van om verliefd te worden op John Graham. Hij zou eerder veroordeeld zijn voor inbraak en wapenbezit.

Cast bespreekt Alice in Borderland seizoen 2

De cast van Alice in Borderland heeft een nieuwe video gelanceerd waarin gesproken wordt over het tweede seizoen van de serie. Daarin werd onder meer gesproken over het einde van de opnames van het tweede seizoen. Alice in Borderland seizoen 2 verschijnt in december 2022 op Netflix. Alle castleden die het eerste seizoen hebben overleefd, keren terug voor het tweede seizoen.

Netflix onderzoekt dood icoon in The Mystery of Marilyn Monroe: The Untold Tapes

Iedereen kent superster en sekssymbool Marilyn Monroe wel, maar haar dood is doorspekt met mysterie. In de documentaire The Mystery of Marilyn Monroe: The Untold Tapes doet Netflix onderzoek naar haar tragische heengaan.

Lees alles over The Mystery of Marilyn Monroe

Top Boy krijgt derde en laatste seizoen

De serie Top Boy zal volgend jaar voor een laatste seizoen terugkeren. De Britse reeks verscheen eerder deze maand en wist de toplijsten snel te bestormen. Ook in Nederland zorgde alleen de komst van Bridgerton er voor dat Top Boy de bovenste plek moest verlaten.

Lees alles over Top Boy

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?