Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe actrice Lucifer, aflevering Designated Survivor verwijderd

Netflix heeft een nieuw castlid bekendgemaakt voor het vijfde seizoen van Lucifer. Daarnaast is bekend geworden dat er een aflevering van Designated Survivor is verwijderd uit het aanbod van Netflix in Turkije.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe actrice voor Lucifer bekend

Het wachten op het vijfde seizoen van Lucifer is inmiddels in volle gang. Netflix liet recent al eens weten dat het vijfde seizoen zeer snel naar de streamingdienst zou komen en inmiddels is ook een nieuw castlid bekendgemaakt. Zo speelt Allison McAtee de rol van Elizabeth Newman. Voorheen was ze onder meer te zien in The Affair, NCIS en The Haves and the Have Nots.

Netflix verwijdert aflevering Designated Survivor in Turkije

Netflix heeft een aflevering van Designated Survivor verwijderd uit het aanbod van zijn streamingdienst. Het gaat om de aflevering waarin een fictieve Turkse president wordt neergezet als een slechterik. Op verzoek van de Turkse toezichthouder is besloten de aflevering te verwijderen. Op die manier kan de streamingdienst voldoen aan de lokale wetgeving.

Rick and Morty weer wekelijks te zien op Netflix

De tweede helft van het vierde seizoen van Rick and Morty zal weer wekelijks te zien zijn op Netflix. Dit was bij eerdere seizoenen ook al het geval, maar voor de eerste episodes van het vierde seizoen moesten we lang wachten. Dat is nu dus niet meer het geval.

Lees alles over Rick and Morty

Dare Me verrassend gecanceld door USA Network

De serie Dare Me komt niet terug voor een tweede seizoen. De dramaserie is namelijk door USA Network gecanceld. De makers zijn wel aan het ‘shoppen’ om de serie onder te brengen bij een andere partij. Mogelijk zit Netflix hier ook bij, want de streamingdienst had de internationale rechten.

Lees alles over Dare Me

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Mike Birbiglia: My Girlfriend’s Boyfriend Stand-up 2013

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?