Netflix Daily

Netflix Daily: Productie Emily in Paris seizoen 2 gestart, Sweet Tooth komt naar Netflix

De productie van het tweede seizoen van Emily in Paris is van start gegaan. De serie werd in 2020 verkozen tot de meest populaire komedieserie van het jaar. Daarnaast komt de DC comic Sweet Tooth naar Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Productie Emily in Paris seizoen 2 gestart

Emily keert terug naar Parijs voor gloednieuwe afleveringen van de Netflix Original Emily in Paris. De productie voor seizoen 2 is inmiddels van start gegaan. De nieuwe beelden worden opgenomen in Parijs, St Tropez en andere Franse plaatsen. De serie werd al in november vernieuwd voor een tweede seizoen. In 2020 was het de meest populaire komedieserie van het jaar.

DC-comics Sweet Tooth wordt serie op Netflix

Gebaseerd op het DC-stripboek van Jeff Lemire ‘Sweet Tooth’, mogen we binnenkort op Netflix een gloednieuwe serie verwachten. Vanaf 4 juni kunnen we op Netflix aan de slag met een achtdelige serie. De serie vindt plaats jaren nadat ‘The Great Crumble’ alles veranderde en draait om een jongen met hert-eigenschappen. Hij besluit een vriendschap te sluiten met een zwervende eenling en samen aan een buitengewoon avontuur te beginnen.

Ginny & Georgia seizoen 2: Alles wat we al weten

Ginny & Goergia verscheen eind februari op Netflix en groeide al snel uit tot een populaire titel op de streamingdienst. Op IMDb behaalde de serie een knappe score van 7.4 en in april werd dan ook duidelijk dat er ook een vervolg volgt. Inmiddels is er al het één en ander bekend over seizoen 2. Alles daarover lees je in dit artikel.

Lees alles over Ginny & Georgia

Morgan Freeman surprise in The Kominsky Method seizoen 3

Het derde en laatste seizoen van The Kominsky Method heeft een aantal grote verrassingen. Dit is duidelijk geworden in de trailer. De reeks zal op 28 mei worden afgesloten met het derde seizoen.

Lees alles over The Kominsky Method

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?