Netflix Daily

Netflix Daily: Satirische serie met Zelensky naar Netflix, Ricky Gervais terug met stand-up special

Volodymyr Zelensky zien we binnenkort op Netflix. Nog voordat hij als president van Oekraïne aan de slag gaat, was hij te zien in Servant of the People. Die satirische serie komt binnenkort naar Netflix. Ook keert Ricky Gervais binnenkort terug met een nieuwe stand-up special.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Satirische serie met Zelensky naar Netflix

Tegenwoordig kennen we Volodymyr Zelensky vooral als president van Oekraïne, maar daarvoor was hij actief als acteur. Binnenkort verschijnt een satirische serie genaamd Servant of the People op Netflix. In de politieke satire is ook een rol weggelegd voor Zelensky. De serie komt op 17 mei naar Netflix.

Ricky Gervais terug met stand-up special

Goed nieuws voor de fans van Ricky Gervais. De Britse komiek keert namelijk terug op Netflix met een stand-up special. Onder de titel Ricky Gervais: SuperNature veegt Gervais de vloer aan met het bovennatuurlijke. De stand-up special komt op 24 mei naar Netflix.

Geven opnames Emily in Paris seizoen 3 antwoord op de cliffhanger?

Het begint er steeds meer naar uit te zien dat het derde seizoen van Emily in Paris niet alleen in Parijs opgenomen gaat worden. Er gaan steeds meer geruchten dat er ook wat beelden geschoten gaan worden in Londen. In een recent interview gaf William Abadie, beter bekend als Antoine Lambert uit Emily in Paris, een update over de opnames van het derde seizoen van de serie.

Lees alles over Emily in Paris

Verwijderalarm: Grote series gaan eind mei sneuvelen

Het Netflix Verwijderalarm is ditmaal – net zoals bijna aan het begin van iedere nieuwe maand – erg kort. Toch zal de lijst wel pijn gaan doen, want eind mei zullen er een aantal grote series gaan verdwijnen. Dus dat wordt bingen geblazen als je deze nog wil kijken op Netflix.

Lees alles over Emily in Paris

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Better Call Saul (5 seizoenen + 4 afleveringen) Drama 2020 8.7 2022-05-03
The Survivor Drama 2021 6.9 2022-05-03
Hold Your Breath: The Ice Dive Docu 2022 2022-05-03
Showtime 1958 Drama 2020 2022-05-03
The Mercator Trail Familie 2022 9.5 2022-05-03

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?