Netflix Daily

Netflix Daily: Our Planet deze zomer terug en trailer Black Knight

Our Planet keert deze zomer terug met een nieuw fascinerend seizoen. Deze maand komt het langverwachte Black Knight uit en de trailer is nu verschenen.

Nieuw seizoen van indrukwekkend Our Planet

In 2019 werd Our Planet verkozen tot de beste documentaire van het jaar. De serie is nu terug, want er is opnieuw een aantal jaar gewerkt aan het verzamelen van de mooiste – en soms ook heftigste – natuurbeelden die er zijn. Op 14 juni kun je gaan zitten voor de nieuwe episodes.

Trailer Black Knight verschenen

In 2071 wordt onze planeet geteisterd door ontzettend giftige luchtvervuiling, waardoor maar één procent van de bevolking nog in leven is, de rest is dood. Degenen die de geest niet hebben gegeven hebben het logischerwijs behoorlijk zwaar. Niet alleen door de giftige gassen in de atmosfeer, maar ook omdat de ‘nieuwe’ maatschappij geregeerd wordt door allerlei strenge regeltjes, een rigide sociale klasse. Dit is de basis van Black Knight, vanaf 12 mei is het hele seizoen te zien op Netflix. De trailer is nu verschenen.

The Diplomat razendsnel verlengd voor tweede seizoen

Bijgekomen van de cliffhanger van The Diplomat? Geen zorgen, want er gaan antwoorden komen! De serie is namelijk door Netflix razendsnel verlengd. Waar de meeste series een week of zes moeten wachten voor er een goed beeld is van de kijkcijfers, heeft Netflix er nu hoog tempo in. Net zoals bij The Night Agent heeft de streamer binnen twee weken groen licht gegeven voor een tweede seizoen.

Lees alles over The Diplomat

Opvolger Dahmer in Monster-reeks bekend: Lyle en Erik Menendez

Monster: The Jeffrey Dahmer Story krijgt nog zeker twee opvolgers. Na het grote succes van deze serie in 2022 werden nog eens twee losse verhalen aangekondigd. Wat nog niet bekend was, was over welke mosters het zou gaan. We somden toen diverse opties op. Voor het tweede seizoen heeft Netflix nu de twee monsters bekendgemaakt: Lyle en Erik Menendez.

Lees alles over Lyle en Erik Menendez

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Jewish Matchmaking (1 seizoen) Reality 2023 2023-05-03
Snatch Crime 2000 8.3 2023-05-03

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?