Netflix Daily

Netflix Daily: Endgame-makers maken anime van Magic: The Gathering

Magic the Gathering Netflix

De makers van Avengers: Endgame gaan aan de slag met een anime van Magic: The Gathering. Daarnaast is er meer bekend over de nieuwe serie Sweet Magnolias en ligt The 100 een week stil.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Endgame-regisseurs aan de slag met Magic: The Gathering

Netflix werkt aan een serie over Magic: The Gathering. De gebroeders Russo, bekend van de film Avengers: Endgame, gaan de role-playing game tot leven brengen tot een anime-serie. Een eerste plaatje omtrent de serie is alvast naar buiten gebracht.

Cast voor Sweet Magnolias krijgt vorm

Netflix heeft de cast bekendgemaakt voor de nieuwe serie Sweet Magnolias. Monica Potter, Heather Headley en Brooke Elliott hebben een rol in de nieuwe reeks. De serie vertelt het verhaal van drie vrouwen die al sinds hun jeugd beste vrienden zijn. Allen leiden ze nu hun eigen leven en dat verloopt niet altijd vlekkeloos.

La Casa de Papel seizoen 3 trailer verschenen

Netflix heeft de trailer naar buiten gebracht van het derde seizoen van La Casa de Papel. Alle nieuwe afleveringen zijn vanaf 19 juli te bekijken op Netflix en met de trailer krijgen we alvast een beeld van wat we van dat nieuwe seizoen mogen verwachten.

Lees: Alles over La Casa de Papel

Week lang geen nieuwe aflevering The 100

Kijkers van The 100 hoeven komende week even geen nieuwe aflevering op Netflix te verwachten. De reeks heeft een pauze bij The CW waardoor ook op Netflix geen nieuwe aflevering verschijnt. Op 17 juni gaat de reeks verder op Netflix met aflevering zes.

Lees: Alles over pauze The 100

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Malibu Rescue (1 seizoen) Komedie 2019 5.3
The 100 (5 seizoenen +S06E05) Sci-Fi 2019 7.8

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren