Netflix Daily

Netflix Daily: Undercover vol ‘onwaarheden’? Trailer The Affair seizoen 5

Undercover Netflix

Janus van W. heeft gereageerd op de serie Undercover. Het gerucht gaat dat de reeks op hem gebaseerd is, maar zelf heeft hij aardig wat onwaarheden ontdekt. Daarnaast is er goed nieuws voor Orange is the New Black-actrice Danielle Brooks en zijn trailers verschenen van The Affair seizoen 5 en Comedians in Cars Getting Coffee.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Undercover volgens Janus van W. vol onwaarheden

Janus van W. heeft in een uitgebreid interview met Humo gereageerd op de serie Undercover. Gesuggereerd wordt dat hij de crimineel is waarop het eerste seizoen van de serie gebaseerd is, maar hij is in dat geval aardig wat onwaarheden tegen gekomen. Om te beginnen spreken de acteurs in de serie Tilburgs, terwijl Janus uit Eindhoven komt. Daarnaast had hij geen XTC-lab, was hij op de hoogte van de aanwezigheid van de undercoveragenten en heeft hij nog nooit iemand doodgeschoten. Het klopt wel dat hij een mol had. “Een magistraat. Hij vertelde me ook dat er een undercoveractie zou worden opgezet. Dus ik heb dat spelletje meegespeeld.”

OITNB-actrice Danielle Brooks zwanger

Goed nieuws voor Danielle Brooks. Het einde van Orange is the New Black is weliswaar in zicht voor haar, maar ze heeft nu iets nieuws om zich op te focussen. De actrice die voor de reeks in de huid kroop van Taystee is in verwachting. “Ik ben zo blij dat ik het nieuws eindelijk met jullie kan delen. Als een hoofdstuk stopt, begint een ander”, aldus de dolgelukkige actrice.

Trailer The Affair seizoen 5

De uitzendingen van het vijfde seizoen van The Affair gaan op 25 augustus van start bij Showtime. In aanloop naar die release is inmiddels een officiële trailer naar buiten gebracht waarin we alvast een glimp te zien krijgen van seizoen 5. Het is nog onduidelijk wanneer het vijfde seizoen naar Netflix in Nederland komt.

Trailer Comedians in Cars Getting Coffee verschenen

Netflix heeft een trailer naar buiten gebracht van het nieuwe seizoen van de talkshow Comedians in Cars Getting Coffee. In het elfde seizoen van de reeks komen gasten als Eddie Murphy, Jamie Foxx, Ricky Gervais en Seth Rogen langs. Het nieuwe seizoen komt op 19 juli op Netflix en bestaat uit elf afleveringen.

Nieuwe serie van makers Haunting of Hill House

De makers van The Haunting of Hill House gaan aan de slag met een nieuwe horrorserie voor Netflix. Mike Flanagan en Trevor Macy werken niet alleen aan een vervolg op The Haunting of Hill House genaamd The Haunting of Bly Manor, maar zijn ook bezig met een zevendelige serie genaamd Midnight Mass.

Lees alles over Midnight Mass

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Yummy Mummies (2 seizoenen) Reality 2018
The Last Czars (1 seizoen) Drama 2018
Daddy’s Home 2 Komedie 2017 6.0

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren