Netflix Daily

Netflix Daily: Sylvester Stallone-docu en Gillian Anderson in The Abandons

Twee zwaargewichten in acteerland zullen spoedig op Netflix verschijnen. Sylvester Stallone in een documentaire en Gillian Anderson in een nieuwe serie.

Na Arnold ook Sylvester met zijn eigen documentaire

De afgelopen maand was het de maand van Arnold Schwarzenegger. Zijn eigen documentaire (Arnold) verscheen en tevens de serie Fubar, die ook nog eens snel werd verlengd. Nu zien we ook Sylvester Stallone met zijn eigen documentaire verschijnen. Rocky en Rambo, het zijn iconische personages gespeeld door Stallone. In november doet hij zijn eigen verhaal, de eerste teaser is nu alvast te zien.

Gillian Anderson toegevoegd aan The Abandons

The Abandons is één van de grote projecten van Netflix waar momenteel aan gewerkt wordt. Kurt Sutter is is de man achter Sons of Anarchy en hij maakt nu een nieuwe serie die zich af zal spelen in Oregon rond 1850. Gillian Anderson is nu toegevoegd aan de cast. De zal Constance spelen, matriarch van een rijke familie die – ondanks de vooroordelen van de stad tegen vrouwen – een krachtig web van bondgenoten vormde door middel van geld, charme en meedogenloosheid.

Virgin River seizoen 5 krijgt speciale kerstaflevering

Fans van Virgin River hebben er lang op moeten wachten, maar de serie krijgt eindelijk een speciale kerstaflevering. Het is niet een aflevering die speciaal rond de feestdagen wordt toegevoegd. In plaats daarvan behoort de aflevering tot het vijfde seizoen van Virgin River.

Lees alles over Virgin River

Warrior Nun is gered; maker kondigt nieuwe afleveringen aan

Na een zeer grote campagne gaat Warrior Nun toch verder. Deze serie werd door Netflix na twee seizoenen gecanceld. Een zeer standvastige achterban heeft er echter voor gezorgd dat er nu toch een vervolg zal gaan komen van de serie.

Lees alles over Warrior Nun

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Love Is Blind: Brazil (3 seizoenen) Reality 2023 6.2 2023-07-03
Unknown: The Lost Pyramid Docu 2023 2023-07-03

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?