Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix krijgt anime over Splinter Cell, nieuwe film van Jason Bateman?

Netflix en Ubisoft hebben de handen in één geslagen voor een nieuwe animeserie gebaseerd op de populaire gamereeks Splinter Cell. Daarnaast gaat Jason Bateman voor Netflix mogelijk aan de slag met een nieuwe film.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix werkt aan animeserie over Splinter Cell

Netflix en Ubisoft zijn de samenwerking met elkaar aangegaan voor een animeserie gebaseerd op de populaire gamereeks Splinter Cell. Derek Kolstad, bekend als schrijver van John Wick, gaat aan de slag als schrijver en uitvoerend producent. Het is de bedoeling dat er direct twee seizoenen worden gemaakt van in totaal zestien afleveringen.

‘Jason Bateman voor Netflix aan de slag met heist-film’

Na het succes van Ozark keert Jason Bateman op korte termijn mogelijk terug met een film op Netflix. Bateman gaat mogelijk als regisseur aan de slag met de heist-film Here Comes the Flood. Het is nu wachten op zijn handtekening.

Twee nieuwe personages in slotseizoen La Casa de Papel

Het vijfde seizoen van La Casa de Papel is afgelopen week aangekondigd, waarbij ook duidelijk werd dat dit het slotseizoen zal worden. De laatste overval zal met in ieder geval twee nieuwe personages worden afgewerkt. Welke dat zijn is nog niet exact bekend, wel welke acteurs hiervoor zijn vastgelegd.

Lees alles over La Casa de Papel

El Robo del Siglo: De Colombiaanse La Casa de Papel!

El Robo del Siglo is de ideale serie voor iedere fan van La Casa de Papel. Het is dan ook geen wonder dat de aankondiging van Netflix ons wel heel veel aan de Spaanse hitserie doet denken. Ditmaal gaan we naar Colombia en wel naar 1994. Toen de Overval van de Eeuw werd gepleegd.

Lees alles over El Robo del Siglo

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Immigration Nation (1 seizoen) Docu 2020
Basic Instinct Thriller 1992 6.9
The Naked Gun: From the Files of Police Squad! Komedie 1988 7.6
Beyond the Lights Drama 2014 6.9
Stardust Actie 2007 7.6
The Last Castle Actie 2001 7.0

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?