Netflix Daily

Netflix Daily: Trailer van slotstuk Ragnarok en Costa!! staat op de band

Het Noorse Ragnarok is in aantocht voor het slotstuk. De trailer is nu alvast te zien. Iets langer is het nog wachten op de serie Costa!!, maar de opnames zijn wel afgerond.

Trailer Ragnarok seizoen is verschenen

Op 24 augustus komt het derde en tevens laatste seizoen van Ragnarok op Netflix. De Noorse serie over het stadje Edda en neemt ons mee met vijf jongeren: Magne, Laurits, Saxa, Fjor en Gry. Ze doen zich allemaal anders voor in een wereld waarin de natuur verstoord is. Ze staan dichtbij smeltende ijskappen, warme winters en gewelddadige stortbuien. Kunnen ze op tijd ingrijpen om te voorkomen dat het dorpje aan zijn einde komt? Alleen een legende kan een oud kwaad bestrijden, terwijl de eindtijd nabij lijkt.

Costa!! staat op de band

Costa!! is in aantocht, want de opnames zijn afgerond. Dit laat producent NL Film weten op Instagram. “De afgelopen twee maanden waren één groot avontuur, waarin het hele team keihard heeft gewerkt om de serie tot leven te brengen.” Het succes van Costa! blijft onverminderd voortrazen. De oorspronkelijke film uit 2001 kreeg daarna al een serie en recent een flinke revival. Dit wordt nu weer vervolgd door Netflix met een serie. Diverse bekende gezichten keren terug zoals Roeland Fernhout, Oscar Aerts en Sinan Eroglu. Nieuw in de serie zullen Bo Martens, Hamza Othman en Jatou Sumbuna zijn. Een releasedatum laat nog wel op zich wachten.

Toen Ik Je Zag komt deze maand al op Netflix

De Nederlandse film Toen Ik Je Zag komt razendsnel op Netflix. De verfilming van het gelijknamige boek van Isa Hoes verscheen dit jaar in de bioscoop en zal dus in augustus al te zien op de streamingdienst.

Lees alles over Toen Ik Je Zag

Paul Reubens (Pee-wee Herman) onverwachts overleden

Paul Reubens is zondag overleden. De acteur is vooral bekend geworden als Pee-wee Herman, waarvan in 2016 nog een laatste film verscheen. Reubens had niet naar buiten gebracht dat hij al lange tijd ziek was, waardoor zijn overlijden op 70-jarige leeftijd toch onverwachts komt.

Lees alles over Paul Reubens

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Riverdale (6 seizoenen + S07E17) Drama 2023 7.4 2023-08-03
Heartstopper (2 seizoenen) Romance 2023 8.6 2023-08-03
The Lincoln Lawyer (2 seizoenen) Crime 2023 7.7 2023-08-03
Head to Head Komedie 2023 2023-08-03
Zom 100: Bucket List of the Dead (1 seizoen) Komedie 2023 8.4 2023-08-03
Las Ultimas Horas de Mario Biondo (1 seizoen) Docu 2023 2023-08-03

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?