Netflix Daily

Netflix Daily: Actrice 13 Reasons Why slachtoffer cyberpesten, details Riverdale-eerbetoon

Grace Saif, beter bekend als Ani Anchola uit 13 Reasons Why, is het slachtoffer geworden van cyberpesten. Daarnaast heeft Roberto Aguirre-Sacasa details gedeeld over de eerbetoon-aflevering van Luke Perry en is de trailer van The Chef Show volume 2 gelanceerd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Actrice 13 Reasons Why deactiveert social media accounts

Grace Saif heeft een belangrijke rol in het derde seizoen van 13 Reasons Why. Toch is niet iedereen blij met de nieuwe verteller van het verhaal. De actrice die in de huid kruipt van Ani Anchola krijgt het op social media flink te verduren. Ze heeft nu zelfs besloten haar accounts te deactiveren vanwege cyberpesten.

Showrunner Riverdale over eerbetoon-aflevering Luke Perry

In de eerste aflevering van seizoen 4 van Riverdale wordt Luke Perry geëerd. De acteur overleed eerder dit jaar een de gevolgen van een zware beroerte. Riverdale wil op een speciale manier aandacht geven aan zijn overlijden. Het resultaat is een op zichzelfstaande aflevering. Zelfs de ‘previously on…’ melding is weggelaten. Nadat we de aflevering hadden afgerond, zei iedereen: ‘Weet je wat? Dat heb je niet echt nodig.'”

Into the Night wordt eerste Belgische Netflix Original-serie

Netflix werkt aan de allereerste Belgische Original tot op heden. In samenwerking met VRT maakte de streamingdienst weliswaar al Undercover, maar met Into the Night staat Netflix er alleen voor. Het gaat om een serie waarin het draait om overleven tijdens een kosmische ramp. De zesdelige serie wordt in 2020 op Netflix verwacht.

Lees alles over Into the Night

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels op Netflix van augustus

De beste titels van de maand augustus zijn bekend. Jullie hebben flink gestemd en de winnaars zijn overduidelijk. Zo slaagde Vis a Vis er moeiteloos in om de concurrentie achter zich te laten in de categorie nieuwe seizoen. Ook Spider-Man en The Dark Crystal deden het uitstekend.

Lees alles over de beste titels van augustus

Verwijderalarm: Star Trek de klos, vier series toch verlengd

Het verwijderalarm is bekend. Het is deze week vrij rustig wat betreft titels die gaan verdwijnen, al zit er wel één zeer interessante tussen. Star Trek staat namelijk op de nominatie om de streamingdienst te verlaten. Een aantal kinderseries is in de slotfase verlengd.

Lees alles over het verwijderalarm

Trailer The Chef Show volume 2 verschenen

De trailer van The Chef Show volume 2 is een feit. Roy Choi en Jon Favreau keren terug voor zes nieuwe afleveringen van de reeks. De serie gaat direct verder waar volume 1 ons achterliet. De twee spreken over eten, het bereiden ervan en laten bekende gasten langskomen. Seizoen 2 verschijnt op 13 september.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

White Boy Rick Crime 2018 6.4
Inception Crime 2010 8.8

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?