Netflix Daily

Netflix Daily: Trailer Jurassic World Camp Creaceous en Grand Army verschenen

Jurassic-World-Camp-Cretaceous-Netflix

Netflix heeft de officiële trailers naar buiten gebracht van twee nieuwe series. Om te starten verschenen de eerste beelden van Jurassic World Camp Creaceous. Die serie komt op 18 september naar Netflix. Ook maakten we kennis met een nieuwe tienerdramaserie.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Trailer Jurassic World Camp Creaceous verschenen

De trailer van Jurassic World Camp Cretaceous is een feit. De serie verschijnt op 18 september officieel bij de streamingdienst en volgt zes tieners die op een eiland terecht komen waar dinosauriërs los rondlopen. Hieronder bekijk je alvast de trailer.

Ook Grand Army voorzien van officiële trailer

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van een nieuwe tienerdramaserie. Het gaat om Grand Army dat vanaf 16 oktober te bekijken is op de streamingdienst. In de serie zien we hoe vijf leerlingen op de grootste openbare highschool in Brooklyn moeten presteren in een chaotische wereld. Ze zullen moet losbreken en de toekomst grijpen.

Riverdale-maker aan de slag met Pretty Little Liars reboot

Pretty Little Liars krijgt een reboot. Variety heeft bekendgemaakt dat de serie nieuw leven in geblazen gaat worden. De ontwikkeling van de nieuwe serie bevindt zich nog in een beginfase bij Warner Bros. TV. Roberto Aguirre-Sacasa, bekend als maker van Riverdale, gaat met de serie aan de slag.

Lees alles over Pretty Little Liars

Criminal keert verrassend terug; opnieuw topnamen in seizoen 2

Criminal zal deze maand nog met nieuwe afleveringen verschijnen. In 2019 was de bijzondere crimeserie één van de verrassingen van Netflix. Met bijna dezelfde verrassing werd vorige maand aangekondigd dat op 16 september nieuwe episodes verschijnen. Opnieuw met een topcast.

Lees alles over Criminal

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Young Wallander (1 seizoen) Crime 2020
Love, Guaranteed Komedie 2020
Afonso Padilha: Alma de Pobre Stand-up 2020
Sing Familie 2016 7.1
Was It Love? (1 seizoen) Romance 2020 7.4
Down A Dark Hall Horror 2018 5.1

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?