Netflix Daily

Netflix Daily: Detective-serie Bodies en Murdaugh Murders krijgt tweede seizoen

Met de serie Bodies verschijnt een nieuwe detective-serie, waarbij we terug gaan in de tijd. De truecrime docuserie Murdaugh Murders krijgt zeer verrassend een tweede seizoen.

Dezelfde zaak, maar verdeeld over 150 jaar…

Bodies wordt een bijzondere detective-serie, want de zaak speelt zich namelijk af in een tijdsbestek van 150 jaar. Vier rechercheurs stuiten op hetzelfde lijk. Het vreemde alleen… dit doen ze in totaal verschillende jaren. Namelijk in 1890, 1941, 2023 én 2053. De Limited Serie is gebaseerd op een graphic novel van Si Spencer en Dean Ormston. Op 19 oktober verschijnt Bodies op Netflix, de eerste beelden zijn alvast verschenen.

Murdaugh Murders: A Southern Scandal krijgt vervolg

Eerder dit jaar maakte de truecrime docuserie Murdaugh Murders: A Southern Scandal veel los. Het draaide om advocaat Alex Murdaugh, die werd beschuldigd van de dood van zijn vrouw en zoon. Er komt nu een vervolg, want het tweede seizoen zal op 20 september verschijnen. Er is namelijk meer over de zaak naar buiten gekomen.

Netflix deelt eerste beelden David Fincher-kraker The Killer

David Fincher keert binnenkort terug op Netflix! De regisseur die we kennen van onder meer Se7en (met Brad Pitt) en de hitserie Mindhunter op de streamingdienst zelf, werkt nu aan een nieuwe thrillerfilm, The Killer, en daar hebben we nu de eerste beelden van.

Lees alles over The Killer

Deze films en series komen in september op Netflix: The Walking Dead, Virgin River en Top Boy

Het najaar breekt aan en Netflix pakt in september flink uit. De komende maand verschijnen er heel veel mooie films en series op de streamingdienst, een overzicht wat je in de eerste helft van september al kunt verwachten.

Lees alles over September

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Walking Dead (11 seizoenen) Drama 2021 8.3 2023-09-03
The Uncanny Counter (2 seizoenen) Actie 2023 8.1 2023-09-03
Behind Your Touch (1 seizoen) Drama 2023 2023-09-03
Is She the Wolf? ( 1 seizoen) Reality 2023 2023-09-03

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?