Netflix Daily

Netflix Daily: Verhoeven in Undercover seizoen 2, nieuwe komedieserie aangekondigd

Undercover Netflix

Rico Verhoeven heeft een belangrijke rol in het tweede seizoen van Undercover. Daarnaast is een nieuwe komedieserie aangekondigd en gaat Iliza Shlesinger voor Netflix aan de slag met ene sketch show.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Rico Verhoeven in tweede seizoen Undercover

Rico Verhoeven is binnenkort te zien in het tweede seizoen van Undercover. De kickbokser heeft de laatste tijd al meerdere acteerrolletjes gehad en gaat er nu ook één vertolken in Undercover. Daarin speelt hij de rechterhand van Ferry Bouman (Frank Lammers). “De bad guy, zeg maar. Frank Lammers is iemand tegen wie ik opkijk en van wie ik veel kan leren”, vertelde Verhoeven al aan RTL Boulevard.

Nieuwe komedieserie aangekondigd met Malkovich en Schwartz

Netflix heeft een nieuwe komedieserie aangekondigd met hoofdrollen voor John Malkovich en Ben Schwarz. De twee spelen allebei een hoofdrol in de serie Space Force. Malkovich krijgt de rol van Dr. Adrian Mallory, terwijl Schwarz verantwoordelijk is voor F. Tony Scarapiducci. De serie geldt als een parodie op de ruimtevaartafdeling die door Donald Trump is aangekondigd.

Sketch show Iliza Shlesinger besteld door Netflix

Netflix heeft een sketch show van Iliza Shlesinger besteld, zo heeft Variety bevestigd. De streamingdienst bestelde een sketch show bestaande uit zes afleveringen van allen een half uur. We zien hoe Iliza Shlesinger zichzelf onderdompelt in een wereld vol absurde karakters en maken vrouwelijke ervaringen mee. Het is nog onduidelijk wanneer we de show mogen verwachten.

Dear White People krijgt vierde en laatste seizoen

We mogen ons nog één keer opmaken voor nieuwe afleveringen van Dear White People. Door middel van een aankondigingsfilmpje heeft de cast laten weten dat er een vierde seizoen komt. Dat vierde seizoen wordt ook meteen het slotseizoen van de reeks. Mogelijk wordt er in de toekomst wel nog een spin-off verwacht, maar daar is nog niet veel over bekend.

Lees alles over Dear White People

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 40

De meest populaire titels van deze week zijn weer op een rijtje gezet. Vis a Vis heeft de concurrentie ver achter zich gelaten. In de top drie is daarnaast nóg een Spaanse serie terug te vinden. The Big Bang Theory maakte een grote sprong.

Lees alles over de meest populaire titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Explained (1 seizoen + S02E02) Docu 2019 7.9
Seis Manos (1 seizoen) Animatie 2019
Forks over Knives Docu 2011 7.8
Colossal Actie 2016 6.2

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren