Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste minuten Young Royals 2 en Cabinet of Curiosities krijgt vorm

Het tweede seizoen van Young Royals staat voor de deur. Van deze Zweedse reeks heeft Netflix alvast de eerste minuten gedeeld. In aanloop naar Halloween gaat Guillermo del Toro los met Cabinet of Curiosities.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste vier minuten Young Royals seizoen 2

Ruim een jaar geleden werd Young Royald gelanceerd en de Zweedse serie werd zeer goed ontvangen. Een tweede seizoen is dan ook gemaakt en zal vanaf 1 november te zien zijn op Netflix. In aanloop hierna heeft de streamingdienst alvast de eerste vier minuten vrijgegeven.

Cabinet of Curiosities, horror van de bovenste plank

Guillermo del Toro is aardig losgegaan in zijn brein om de ultieme horrorverhalen te vertellen. In Cabinet of Curiosities heeft hij de volledige vrijheid gekregen om acht losse verhalen te maken, met daarbij ook nog eens een topcast. Andrew Lincoln, Tim Blake Nelson, F. Murray Abraham, Crispin Glover, Peter Weller, Rupert Grint en Martin Starr zijn onder meer van de partij. Op 25 oktober verschijnt het gehele seizoen, de trailer alleen al is angstaanjagend.

Wednesday krijgt verrassende releasedatum en eerste clip met Thing

Wednesday heeft een releasedatum gekregen van Netflix. De nieuwe serie over de dochter van The Addams Family zal wel op een andere datum verschijnen dan velen hadden verwacht. In opmaat naar Halloween werd de reeks in oktober verwacht, het wordt een maand later.

Lees alles over Wednesday

Met Arrow wordt eerste grote DC-serie van Netflix verwijderd

Arrow is de grondlegger van Arrowverse en de grote reeks aan DC-series die gemaakt werden door The CW. De deal tussen deze Amerikaanse zender en Netflix kwam enkele jaren geleden tot een einde en daar gaan we nu de aflopende gevolgen van voelen. Arrow zal namelijk worden verwijderd.

Lees alles over Arrow

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Chip en Pieper (4 seizoenen) Kinderen 2022 2022-10-03
Chesapeake Shores (5 seizoenen + S06E08) Drama 2022 7.5 2022-10-03
Alchemy of Souls (1 seizoen) Drama 2022 8.5 2022-10-03
Trapped Thriller 2002 6.1 2022-10-03
Fools Rush In Romance 1997 6.1 2022-10-03

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?