Netflix Daily

Netflix Daily: Twee keer Cumberbatch in The Courier en als Henry Sugar

Benedict Cumberbatch duikt deze weken regelmatig op als het over Netflix betreft. De Britse acteur was te zien in de korte films van Wes Anderson en nu komt er ook een grote film van hem naar de streamingdienst.

The Courier naar Netflix

Vanaf 23 oktober is The Courier te zien op Netflix. In deze film is Cumberbatch te zien als een zakenman die een belangrijke spionagerol op zich krijgt. Dit is gebaseerd op het waargebeurde verhaal tijdens de Koude Oorlog rondom de Russische spion Oleg Penkovsky. De trailer is alvast te zien en dit is het waargebeurde verhaal van The Courier.

Kijkje achter de schermen van Henry Sugar

Wes Anderson lanceerde afgelopen week vier korte films op Netflix, allemaal verhalen van Roald Dahl. Hierin had Benedict Cumberbatch ook een nadrukkelijke rol als onder meer Henry Sugar. De aparte filmstijl van Anderson roept altijd veel vragen en bewondering op, wat een kijkje achter de schermen nog interessanter maakt. Op Tudum vertelt de filmmaker uitgebreid over zijn meest recente producties.

De 20 populaire op Netflix: Films nemen de regie volledig in handen

De lijst van 20 Populaire op Netflix is volledig overgenomen door de films. De afgelopen week zijn er heel veel nieuwe titels toegevoegd (bijna 50!) en dat zorgt voor een flinke verschuiving in de lijst. Met dus veel films die profiteren.

Lees alles over De 20 Populaire

Verwijderalarm: Uncharted en rij series vertrekt

Netflix gaat in de aankomende weken diverse films en series verwijderen. Daarbij onder meer Uncharted, de verfilming van de zeer succesvolle gamereeks.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Beth Stelling If You Didn’t Want Me Then Stand-up 2023 2023-10-03
Infinite Sci-Fi 2021 5.5 2023-10-03

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?