Netflix Daily

Netflix Daily: Spin-off Suits nu al geannuleerd, Brian Tarantina overleden

Pearson Netflix Suits spin-off

Het verhaal van Suits is over en uit. Nadat eerder al bekend werd dat seizoen 9 het laatste seizoen werd, is nu ook duidelijk dat de spin-off Pearson na één seizoen geannuleerd is. Daarnaast is Brian Tarantina, beter bekend als ‘Bootsy’ uit Gilmore Girls, overleden.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Suits spin-off Pearson al na één seizoen geannuleerd

Het is nu al klaar voor Pearson. De spin-off van Suits is na één seizoen geannuleerd. We moeten het dan ook doen met de tien afleveringen die nu zijn verschenen. Of de reeks ook nog naar Netflix komt, is onduidelijk. De spin-off ging over Jessica Pearson en kreeg niet het aantal kijkers als van tevoren gehoopt.

Brian Tarantina ‘Bootsy’ uit Gilmore Girls overleden

Brian Tarantina is op zestigjare leeftijd overleden. Amerikaanse media melden dat de acteur mogelijk is overleden vanwege een overdosis. De acteur was onder meer bekend als Bootsy in Gilmore Girls. Ook in A Year of the Life had hij een rol. Recent was hij voornamelijk te zien in The Marvelous Mrs. Maisel.

Julia Garner (Ozark) krijgt hoofdrol in eerste Rhimes-serie op Netflix

Julia Garner heeft de hoofdrol te pakken in Inventing Anna. Dit is de eerste serie van Shonda Rhimes voor Netflix, de maakster van onder meer Scandal en How To Get Away With Murder is exclusief aan de slag gegaan voor de streamingdienst. Een andere hoofdrol is voor Anna Chlumsky.

Lees alles over Inventing Anna

Snowpiercer seizoen 2 wordt nu al opgenomen

Snowpiercer moet nog debuteren, toch wordt het tweede seizoen nou al gemaakt. De serie zal pas in 2020 op TNT verschijnen, waarbij Netflix de internatonale streamingrechten heeft. In mei van dit jaar werd Snowpiercer echter al verlengd voor een tweede seizoen. Nu al wordt Snowpiercer vergeleken met The 100.

Lees alles over Snowpiercer

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Vagabond (1 seizoen) Drama 2019
When the Camellia Blooms (S01E12) Drama 2019
Er Was eens… het leven (1 seizoen) Kinderen 1987 8.2
The House of Flowers Presents: The Funeral Drama 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag