Netflix Daily

Netflix Daily: Exclusieve deal met The Crown-producent, nieuwe kerstserie in aantocht

Netflix is er opnieuw in geslaagd om een producent exclusief naar de streamingdienst te halen. Suzanne Mackie, al bekend van The Crown, gaat met haar nieuwe productiebedrijf exclusief aan de slag voor de streamingdienst. Ook is er een nieuwe kerstserie aangekondigd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix tekent exclusieve deal met The Crown-producent

Netflix heeft een volgende stap gezet in zijn ambitie om exclusieve deals te tekenen. Suzanne Mackie’s nieuwe productiebedrijf Orchid Pictures gaat exclusief aan de slag voor de streamingdienst. Mackie is al bekend als producent van The Crown. Nu gaat zij met Orchid Pictures exclusieve content maken voor Netflix.

Nieuwe kerstserie Over Christmas aangekondigd

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van een nieuwe kerstserie. Vanaf 27 november kunnen we op de streamingdienst aan de slag met het eerste seizoen van de serie. Voor Basti verloopt het feestseizoen niet heel lekker. Zijn carrière als muzikant loopt niet lekker en hij heeft het vooruitzicht om in zijn eentje kerst te vieren nu het uit is met zijn vriendin Fine. Als zijn familie hem uitnodigt, gaat Basti graag in op de afleiding. Maar alles verandert als zijn broer Niklas ineens opduikt met Fine.

Romantische dramaserie Bridgerton van Shonda Rhimes wordt kerstcadeau

De eerste serie van Shonda Rhimes’ Shondaland is onderweg naar Netflix. Als kerstcadeau kunnen we vanaf 25 december aan de slag met een nieuwe romantische dramareeks. Alle afleveringen worden op eerste kerstdag in één keer toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Lees alles over Bridgerton

Verwijderalarm: Acht series op de lijst met ook Tag en Williams

Het Netflix Verwijderalarm is vooral gevuld met series. De reeksen die aan het einde van november gaan sneuvelen zijn namelijk al bekend. Daarnaast zullen er in de aankomende dagen een aantal films verdwijnen.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Felix Lobrecht: Hype Stand-up 2020 2020-11-03
Mother Crime 2020 2020-11-03
Record of Youth (1 seizoen) Romance 2020 7.6 2020-11-03

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?