Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe natuurdocu aangekondigd, Braziliaanse dramafilm naar Netflix

Netflix heeft een nieuwe natuurdocumentaire aangekondigd. Animal wordt op 10 november op Netflix verwacht. Een dag later is het de beurt aan de Braziliaanse dramafilm 7 Prisoners. Daarin draait het om een achttienjarige Mateus die op zoek wil naar een beter leven.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe natuurdocu aangekondigd

Netflix heeft de trailer gelanceerd van een nieuwe natuurdocumentaire. Vanaf 10 november kunnen we aan de slag met het eerste seizoen van de serie. In de serie Animal worden de meest indrukwekkende dieren gevolgd. Met nog nooit eerder vertoonde beelden van ontroerende tot bizarre momenten.

Braziliaanse dramafilm naar Netflix

Er is een nieuwe Braziliaanse dramafilm aangekondigd genaamd 7 Prisoners. De film komt op 11 november naar Netflix en gaat om de achttienjarige Mateus. Hij is op zoek naar een manier om hem en zijn familie een beter leven te geven. Daarvoor neemt hij een baantje aan in São Paulo. Daar belandt hij echter al snel in een nachtmerrie.

Derde Narcos-reeks aangekondigd over Griselda Blanco

De reis van Narcos is nog niet voorbij. Na de originele serie en Narcos Mexico, waar vrijdag het derde en laatste seizoen van verschijnt, is er nu een nieuwe reeks aangekondigd. Het zal gaan om een Limited Serie over Griselda Blanco. Sofia Vergara speelt de hoofdrol.

Lees alles over Griselda Blanco

Verwijderalarm: 14 titels met twee crimeseries op de lijst

Na het drukke slotstuk van oktober begint het Netflix Verwijderalarm in november een stuk rustiger. De komende week zullen een aantal films verdwijnen en daarnaast is al duidelijk welke series er eind november zullen sneuvelen.

Lees alles over Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?